Zoom-barátok Egyesület

Zoom-barátok Egyesület

Többcélú és egyéb kulturális tevékenység
telefon +36-30-3476884
adószám 18645149-1-18

Legyél több a világban!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Az egyesület számára egy épületre, ahol a tevékenységünket folyamatosan tudnánk gyakorolni. A zumba órákat megtartani, közösségi programokat- kiállítás, tanfolyam, kulturális est stb. - szervezni. 

SZERVEZET CÉLJAI

Otthon teremtése a szorosabb kapcsolatok, barátságok kialakításának helyszínéül. Területi, országos és nemzetközi megmozgató programok, kulturális, családi programok, önálló programok szervezése, rendezése, lebonyolítása

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Otthon teremtése a szorosabb kapcsolatok, barátságok kialakításának helyszínéül. Területi, országos és nemzetközi megmozgató programok, kulturális, családi programok, önálló programok szervezése, rendezése, lebonyolítása

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A Zoom-barátok Egyesület célja a közösségi élet felpezsdítése. Mindezt különböző programok, eseményeken keresztül. A tánc megszerettetése mellett fellépéseket is vállalunk táncprodukcióval (zumba). A közösség összetartó szerepe nagyon fontos az egyesület életében. Ennek érdekében több kirándulást, rendezvényt, bált is szerveztünk. Ezenkívűl fontos nekünk tudatni az emberekkel, hogy kell mindenkinek valahova tartoznia, kellenek a barátok a közösség. Erre figyelmeztetve pl egy közös tánccal hívjuk fel a figyelmet az egyesületünk céljára, hogy legyél te is tagja a közösségnek!!!! A cél, hogy legyél több a világban velünk!

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A szervezet alapjában zumba tevékenységgel foglalkozik. E mellett a közösség minden tagjának színes programokat szervezünk, kirándulás, hegymászás, városlátogatás, szereplés, bál, sportrendezvény stb. ezzel erősítve a közösségi összetartozást. Célunk ezzel, hogy minden korosztálynak biztosítsuk a kikapcsolódást a hétköznapokból, egy zumba órával egy kirándulással egy beszélgetéssel stb.
Az egyesület még eléggé frissen bejegyzett civil szervezet így anyagi lehetőségünk eléggé korlátozott. A rendezvényeken való fellépések juttatásaiból tudjuk fenntartani magunkat, kirándulásokat szervezni stb. Célunk, hogy olyan támogatót,támogatást találjunk, ahol egy székhelyet is tudunk biztosítani mindennek a tevékenységnek. Jelenleg sajnos egy biztos épülettel, ahol a közösség összetartó, építő programot szerveznék nincs. Az órákat bérelt teremben tartjuk meg.
Szeretnénk ha minél több ember érezné magának az egyesület célját és csatlakozna hozzánk!
A

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Zoom-barátok Egyesület
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb kulturális tevékenység
Adószám 18645149-1-18
Bankszámlaszám 10404728-50526777-86781005
Telefonszám +36-30-3476884
Email zoombaratok@gmail.com
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok