Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület

Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Közhasznú környezetvédelmi tevékenység (kht)

Válts Zöldre!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Újabb szerszámokat vásárlolnánk a Segéd-kezek és az Ökokertészet programhoz, hogy minél több intézmény és kert szépülhessen meg. Szeretnénk új és több szelektív hulladékgyűjtőt, hogy minél több hulladékot mentsünk ki a szemétből a rendezvényeken. Készítenénk új Replacc állatokat, mely a gyerekek kedvence. Plusz mindezek raktározásához, tárolásához, szállításához jól jön a támogatás.

SZERVEZET CÉLJAI

Rendezvények környezetterhelés csökkentéséért dolgozunk, karitatív csapatépítések szervezünk, hulladékból játszóházat építünk, környezetbarát kertészkedést vállalunk. Mindezeken keresztül hirdetjük az anyag- és erőforrás takarékosság elvét, a környezethez hangolt fogyasztás fontosságát.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Rendezvények környezetterhelés csökkentéséért dolgozunk, karitatív csapatépítések szervezünk, hulladékból játszóházat építünk, környezetbarát kertészkedést vállalunk. Mindezeken keresztül hirdetjük az anyag- és erőforrás takarékosság elvét, a környezethez hangolt fogyasztás fontosságát.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A Segéd-kezekkel cégek csapatépítő programjait a társadalmi felelősségvállalás szellemében, jótékony formában szervezzük. Óvodák, kórházak, otthonok megszépítésére, felújítására vállalkozunk. Rendezvények, környezetbarát hulladékgazdálkodásának érdekében szelektív hulladékgyűjtési programot szervezünk. RePlacc hulladékból készült mobil játszóterünk a legkisebbek számára is megmutatja, kis gondolkodással a régiből is újat alkothatunk. Ökokertészeti szolgáltatásunkkal környezethez hangolt megoldásokat választunk. A betétdíjas rendszer elkötelezett híveként kínáljuk a visszaváltható RePoharat, mely a rendezvények hulladék kibocsátását akár 50-60%-kal is csökkentheti.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

www.zoldovezet.info
www.seged-kezek.hu
www.replacc.hu
www.zoldrepohar.hu
2009 óta dolgozunk rendezvényeken, a legnagyobb magyarországi fesztiváloktól a legkisebb helyi programig támogatjuk a zöldítést. Szakmai fórumokat szervezünk a témában, hogyan lehet a vendéglátó és rendezvényszervező ipar működése környezeti szempontból fenntartható.
Tagjaink bevonásával céges csapatépítőket szervezünk, melynek keretén belül rászoruló intézményeket újítunk fel.
Gyakorlatban végezzük feladatainkat, saját gyűjtőedényekkel, eszközökkel, szerszámokkal. Tagjaink között mérnökök, marketingesek, rendezvényszervezők, hulladékos szakemberek és főként fiatalok vannak.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Közhasznú környezetvédelmi tevékenység (kht)
Irányítószám 1111
Város Budapest
Cím Saru u. 11.
Adószám 18250767-2-07
Bankszámlaszám 11711041-20861759-
Telefonszám +36-20-5092007
Email info@zoldovezet.info
Web www.zoldovezet.info
Facebook https://www.facebook.com/zoldovezettarsulas
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Sziromi-Nagy Tamás
Nyilvántartási száma 10885 / 2010
Alapítási éve 2004
Célok Összehangolni és segíteni azok munkáját, akik aktívan kívánnak fellépni a környezetünkben tapasztalt környezeti és társadalmi problémák megoldása érdekében. Kiemelt hangsúlyt fektet a szervezet az ökológiailag orientált hulladékgazdálkodási és azzal összefüggő fogyasztóvédelmi rendszer kialakításának elősegítésére.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés