Vidám Segítők Alapítvány

Vidám Segítők Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Jó példával,szeretettel mosolyogjunk minden reggel!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Szeretnénk minél több helyre eljutni de erre szükségünk van anyagi támogatásra ,elsősorban utiköltségre  és mivel nemsokára kezdődik a hajózás az utasaink szállítására,szükségünk van még sok-sok lufira,arcfestékre  további bábok készítéséhez  anyagokra,festékekre,mivel már közel 20 éve bohóckodunk (alapítványi formában 4 éve) bohócruháink is elhasználodtak .Szoktunk ajándékozni kifestőket,családtagoknak lelkestő kiadványokat ,amihez a fénymásolás is elég sokba kerül.Büvésztrükkjeinket is már sok helyen ismerik,szeretnénk abból is többet venni.

SZERVEZET CÉLJAI

javítani az élet minőségét, azt jobbá, boldogabbá és értelmesebbé tenni azok számára, akik érzelmi, lelki, szellemi vagy anyagi szükségben szenvednek.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

javítani az élet minőségét, azt jobbá, boldogabbá és értelmesebbé tenni azok számára, akik érzelmi, lelki, szellemi vagy anyagi szükségben szenvednek.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Látogatások gyermekkórházakban,nevelőotthonokban,idősek otthonaiban valamint családok átmeneti szállásain.Szórakoztatjuk a kis betegeket bohócműsorral,zenével ,elhozzuk óriásbábjainkat és bábszínházat rendezünk,természetesen a lufihajtogatás,arcfestés is része a műsornak. Idősek otthonaiban zeneterápiával személyes beszélgetésekkel kis bűvészmutatványokkal segítjük elfelejtetni gondjaikat.Tárgyi adományokat,ruhát,élelmiszert stb is gyűjtünk és viszünk nevelőotthonokba és átmeneti szállásokra .Nyáron hajókirándulásokra visszük kicsi és nagy gondozottjainkat Budapest-Szentedre útvonalon a szép lila-fehér Wiking hajókon.Mivel alapítványunk keresztény alapokra épül,sokat imádkozunk kis betegeinkért és hozzátartozóinkért,ha kérik természetesen velük együtt is.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

AZ ELMÚLT ÉVEKBEN ELJUTOTTUK NAGYON SOK HELYRE,PL BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZ,AMERIKAI Ú-I IDEGSEBÉSZET ,MADARÁSZ U-I KÓRHÁZ,NEVELŐINTÉZETEK TÖBB KERÜLETBEN,IDŐSEK OTTHONAI,CSÁO

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Vidám Segítők Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás
Irányítószám 1037
Város Budapest
Cím Tarhos utca 184.
Adószám 18297186-1-41
Bankszámlaszám 10401024-50526657-53831008
Telefonszám +36-30-5993676
Email info@vidamsegitok.hu
Web www.vidamsegitok.hu
Facebook https://hu-hu.facebook.com/vidam.segitokalapitvany
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Szabó Péter
Nyilvántartási száma 11593 / 2012
Alapítási éve 2012
Célok javítani az élet minőségét, azt jobbá, boldogabbá és értelmesebbé tenni azok számára, akik érzelmi, lelki, szellemi vagy anyagi szükségben szenvednek.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés