VÉGEKEN EGÉSZSÉGLÉLEKTANI ALAPITVÁNY

VÉGEKEN EGÉSZSÉGLÉLEKTANI ALAPITVÁNY

1% -ot gyűjtő szervezet
Lelki segélynyújtás
telefon +36-20-9808829
adószám 19677581-1-42

A lélekben egészséges családokért, társadalomér

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Alapítványunk célja, hogy megőrizzük, illetve elősegítsük a lelki egészséget a magyar társadalomban. A lelki egészség előmozdítása érdekében hálózatokat, fórumokat hozunk létre, amelyek összekapcsolják azokat a magánszemélyeket, állami és civil szervezeteket, amelyek motiváltak ezen cél elérése érdekében. Elsődleges, de nem kizárólagos célunk a családok lelki egészségén keresztül a kívánt, tervezett gyermekek megszületésének elősegítése, a depresszió felismerésének és kezelésének javítása, illetve az öngyilkossági cselekedetek számának csökkentése. Szervezetünk tagja a a nemzetközi, European Alliance Against Depression szövetségnek, illetve együttműködő partnere a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok szövetségének.

SZERVEZET CÉLJAI

A humán magatartás pszichofiziológiai szabályozásainak, kóros jelenségeinek és ezek megelőzési lehetőségeinek érdekében kutatások végzése, ill. ezek elősegítése, anyagi finanszírozása; elméleti és gyakorlati oktatási programok kidolgozása, eredményeinek feldolgozása és adaptálása.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A humán magatartás pszichofiziológiai szabályozásainak, kóros jelenségeinek és ezek megelőzési lehetőségeinek érdekében kutatások végzése, ill. ezek elősegítése, anyagi finanszírozása; elméleti és gyakorlati oktatási programok kidolgozása, eredményeinek feldolgozása és adaptálása.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

European Alliance Against Depression hazai koordinálása
Három Királyfi Három Királylány Mozgalom működtetése
Előadások, konferenciák szervezése ("Család és karrier")
APA-füzetek kiadása, terjesztése a védőnői hálózaton keresztül
Depresszió- és öngyilkosságellenes tevékenységek

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A "Három Királyfi Három Királylány Mozgalom" elindítása

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve VÉGEKEN EGÉSZSÉGLÉLEKTANI ALAPITVÁNY
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Lelki segélynyújtás
Irányítószám 1089
Város Budapest
Cím Nagyvárad tér 4.
Adószám 19677581-1-42
Bankszámlaszám 11600006-00000000-50356014
Telefonszám +36-20-9808829
Email vegeken.alap@gmail.com
Web http://www.vegeken.hu/
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Búza Domonkos
Nyilvántartási száma 1264 / 2009
Alapítási éve 1990
Célok A humán magatartás pszichofiziológiai szabályozásainak, kóros jelenségeinek és megelőzésüknek kutatása, a pszichofiziológiai gondolkodásmód és gyakorlat terjesztése. a humán magatartás pszichofiziológiai szabályozásának, kóros jelenségeinek és ezek megelőzési lehetőségeinek érdekében kutatások végzése, illetve ezek elősegítése, anyagi finanszírozása; elméleti és gyakorlati oktatási programok kidolgozása, azok eredményeinek feldolgozása és adaptálása. A pszichofiziológiai gondolkodásmód és gyakorlat terjesztése; szakmai információcsere, konzultációs és egyéb lehetőségek megteremtése a más területen dolgozó klinikusok és az egyetemi hallgatók között, különös tekintettel a relaxáció, a biofeedback, kognitív viselkedésterápiás és fizikai tréning módszerek hatásmechanizmusának területén. A Magyar Pszichofiziológiai és Egészséglélektani Társaság és az alapítvány között együttműködés támogatása.
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet vegeken_alapitvany2013_evi_kozhasznsagi_beszamolo.pdf
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés