Válaszkész Szülők Egyesülete

Válaszkész Szülők Egyesülete

1% -ot gyűjtő szervezet
Ismeretterjesztés, támogatás

Információ, támogatás, válaszkészség, család! Bízz a gyermekedben, hogy ő is bízhasson benned!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

- Konferenciák szervezésére, melyek még nagyobb segítséget nyújthatnak a szülőknek;

- eszközkínálat bővítésére (könyvekre, hordozóeszközökre van szükségünk, emellett játékokra, hogy a kicsik és nagyobbacskák is élvezhessék a nálunk eltöltött időt)

- előadás sorozatokra

- tanfolyamok megtartására

SZERVEZET CÉLJAI

Elsődleges célunk az információnyújtás leendő és gyakorló szülőknek. Szakmailag megalapozott információkkal látjuk el őket, klubok, rendezvények, tanfolyamok, előadások által. A közösség erejét sokszorosítva támogatjuk a hozzánk forduló családokat.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Elsődleges célunk az információnyújtás leendő és gyakorló szülőknek. Szakmailag megalapozott információkkal látjuk el őket, klubok, rendezvények, tanfolyamok, előadások által. A közösség erejét sokszorosítva támogatjuk a hozzánk forduló családokat.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Jelenleg havonta két alkalommal délelőtti Szoptatást támogató hordozós klubot, egy alkalommal délutáni Szülő-klubot tartunk, ahol a közösségbe járó gyermekek szülei is feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak, emellett havonta egyszer díjmentes tanfolyamot tartunk azoknak, akik szeretnének belekóstolni a hordozás élményébe, egy elméleti és gyakorlati információs délelőttön. Évi két alkalommal színvonalas, sok igényt kielégítő programsorozattal állunk elő: a Születés Hete rendezvény májusi és a Nemzetközi Babahordozó Hét őszi országos megmozdulásán belül. Terveink közt szerepel kisbabás, kisgyermekes zenés, mozgásos foglalkoztatás és egyéb tanfolyamok megalkotása: pl. önismereti, szülésre felkészítés, szülés feldolgozás, várandósság megélése, folyamata, anyaság állapotát elfogadó támogatás, stb. Ezek mellett szoros együttműködésben állunk más, hasonló elvek mentén dolgozó lelkes és motivált szervezetekkel, mert fontos számunkra a közös út, közös célok együttes elérése és a közös siker.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Több sikeres összefogást élhettünk meg más szervezetekkel, partnerekkel, a helyi önkormányzat támogatását élvezhettük, melynek keretén belül nagyobb programsorozatot sikerült lebonyolítanunk. Bővülünk, szélesedik a palettánk, alkalomról alkalomra szélesebb réteget tudunk megszólítani. E mögött áll sok szervezési és háttér munka, de nagyon erős a szájhagyomány útján terjedő szárnyalás is. Sok szülő említi és adja tovább nevünket.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Válaszkész Szülők Egyesülete
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Ismeretterjesztés, támogatás
Irányítószám 1141
Város Budapest
Cím Bazsarózsa utca 71.
Adószám 18224575-1-42
Bankszámlaszám 10700581-66871217-51100005
Telefonszám +36-20-2671180
Email info@valaszkeszszulok.hu
Web www.valaszkeszszulok.hu
Facebook https://www.facebook.com/pages/V%C3%A1laszk%C3%A9sz-Sz%C3%BCl%C5%91k-Egyes%C3%BClete/233066243414911
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Dobiné Olasz-Papp Nóra
Nyilvántartási száma 14516 / 2011
Alapítási éve 2011
Célok válaszkész szülő fogalmának megismertetése, tanácsadás szülőknek
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés