Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület

Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Sport

Szenior úszással az egészségünkért-Ússz amíg élsz

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A jövedelemadó 1%- val pótolnánk a tótkomlósi szenior úszók egészségmegőrző tevékenységét és versenyzési lehetőségeit és müködését. Az összeget, versenyeztetésre a nevezési díjakra és uszodai pályabérlet pótlására fordítanánk. Mindemellett szükség van az egyesületi tagok hozzájárulására is. Egyesületünk tagsága többségben nyugdíjasokból tevődik össze így nincs módunkban saját adónk 1 %-át az egyesület részére felajánlani ezért kérjük a szimpatizálókat az adójuk 1 % -át részünkre ajánlják fel.

Szívesen fogadunk adományokat is,versenyrendezéshez szükséges irodaszereket,számítástechnikai fogyóeszközöket is.

SZERVEZET CÉLJAI

A felnőtt korosztály szabadidős és versenyszerű úszótevékenységének szervezése. Egyesületünk célja, hogy lehetőséget biztosítson a szenior korosztályú úszók rendszeres edzésére és a versenyzésre és versenyeztetésére, hátteret adjon a közép- és időskorúak szabadidős tevékenységének hasznos eltöltésér

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A felnőtt korosztály szabadidős és versenyszerű úszótevékenységének szervezése. Egyesületünk célja, hogy lehetőséget biztosítson a szenior korosztályú úszók rendszeres edzésére és a versenyzésre és versenyeztetésére, hátteret adjon a közép- és időskorúak szabadidős tevékenységének hasznos eltöltésér

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Tevékenységünkkel népszerűsítjük Tótkomlós városát és a Rózsa fürdőt a hazai és nemzetközi versenyeken. Tótkomlós - Rózsa fürdő emblémával jelen vagyunk az ország valamennyi szenior versenyén, az ország 12-14 fürdővárosban és Budapesten is, valamint szenior európa- és világbajnokságokon és külföldi nemzetközi versenyeken is. Ismert tény, hogy Magyarországon az idős korosztály lélekszáma gyarapszik, a népesség a szenioritás felé mozdul, az ebből adódó gondokat is ismerjük. Ezt és a céljainkat tovább gondolva arra jutottunk, hogy az egyesületeken és a versenyeken keresztül a szeniorok szervezett sportolási lehetőségének megteremtésével és az evvel járó rendszeres orvosi ellenőrzésekkel a hatás túlnőhet önmagán: az idősödő nemzedék egészségmegőrzésének fontos, könnyen követhető eszközévé válhat amellett, hogy számos idős ember új életcélt találhat benne. 2014. július 19-én rendezzük meg a IX. Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóversenyt.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Egyesületünk tevékenységét papír alapon és számítógépen is dokumentáljuk. Székelyünkön a versenyekről megjelent helyi és megyei sajtó megtalálható. A versenyeken elért eredményeket és az ott készült fényképek székhelyünkön CD lemezen és a weblapunkon www.totkomlosirozmarok.hu megtalálhatók. Az általunk rendezett VIII. Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóversenyről ( július 13 ) készült videó Komlós TV. felvétele megtalálható a www.civiljutub.hu videó megosztón is.
2013 évben egy fővel részt vettünk a XIV. Szenior Európa Bajnokságon amit Hollandiában Eindhoven városában rendeztek meg augusztus 31-szeptember 7. Jelen vagyunk az országban rendezett szinte valamennyi szenior versenyén tizenkét helyszínen. Nem feledkezhetünk meg azokról az önkéntesekről sem, akik segítettek a versenyzésben a felkészülésben és a versenyünk megrendezésében és lebonyolításában.
Versenyzőink összesített eredménye 2013 évben:
I. hely: 80 db. II. hely: 57 db. III. hely: 18.db.
Összes dobogós hely: 165.db.
További helyezéseink: IV. hely: 18.db. V. hely: 11. db. VI . hely: 3. db. VIII. hely: 5. db.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Sport
Irányítószám 5940
Város Tótkomlós
Cím Zamenhof u. 5.
Adószám 18389186-1-04
Bankszámlaszám 11733182-20042110-
Telefonszám +36 30 4127879
Email kancso@mail.totkomlos.hu
Web www.totkomlosirozmarok.hu
Facebook Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klun Egyesület
Youtube http://www.youtube.com/watch?v=AhTmrpZnhZs
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Kancsó János elnök, Dr. Kancsó János alelnök, Hodálik Pál titkár
Nyilvántartási száma 2386 / 2006
Alapítási éve 2004
Célok A felnőtt korosztály szabadidős és versenyszerű úszótevékenységének szervezése.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés