Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány

Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A fiatalok biztonságos szórakozását támogató party service szolgáltatásunkhoz gyűjtünk ártalomcsökkentő anyagokat (pl. pezsgőtabletta, szőlőcukor, ásványvíz), információs kiadványok kiadásához segítséget (pl. nyomdai szervezés, kivitelezés). 

Közösségi terünk az elmúlt évek során megérett a festésre, szívesen vesszük festő szakemberek, lelkes önkéntesek segítségét, és a festéshez szükséges hozzávalókat is.

Közösségi terünkben folyton szól a zene, szívesen fogadunk hangszereket (pl. ütősök, kanna) és erősítőt a hozzánk járó tehetséges fiatalok számára. Szívesen vennénk zene-, ének-, és tánctanár jelentkezését, aki a modern és az autentikus roma zenében is jártas.

Közösségi terünkben igen elavult a számítógép, szívesen fogadunk gép és monitor felajánlásokat.

 

SZERVEZET CÉLJAI

Közhasznú alapítványunk célja a lelki-testi egészségmegőrzés támogatása, a fiatalok droghasználatának megelőzése, a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, társadalmi attitűdformálás, befogadó közösségi tér működtetése.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Közhasznú alapítványunk célja a lelki-testi egészségmegőrzés támogatása, a fiatalok droghasználatának megelőzése, a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, társadalmi attitűdformálás, befogadó közösségi tér működtetése.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

• Az alapítvány közhasznú tevékenysége az egészségmegőrzésre, betegségmegelőzésre, ismeretterjesztésre, gyermek- és ifjúságvédelemre, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére irányul. Szolgáltatásaink anonimak és az ellátást igénybe vevők számára ingyenesek. Szakembereink: addiktológiai konzultáns, pszichológus, szociális munkások és önkéntesek.

• Szakmai fórumok, továbbképzések, tanfolyamok szervezése és támogatása.

• Drog-prevenciós, egészségfejlesztő, információs szórólapok, kiadványok megjelentetése.

• Egészségfejlesztő programok, rendezvények szervezése, party service szolgáltatás a fiatalok biztonságos szórakozásának támogatására.

• A veszélyeztetett korosztály számára egészséges életmódot támogató programok, képzések szervezése, különös tekintettel a hátrányos helyzetű fiatalokra.

• A családi rendszer és a helyi közösségi élet megerősítését és az esélyegyenlőséget célzó programok szervezése.

• Drogügyi képzések szervezése, lebonyolítása pedagógusok részére.

• Konferenciák, rendezvények, kiállítások szervezése.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az Alapítvány alacsonyküszöbű ellátást működtet Zuglóban, amely a szociális ellátórendszer első lépcsőfokaként nem támaszt magas követelményeket az ellátás igénybe vételéhez. Tavaly mintegy 300 fő vette igénybe térítésmentes, anonim és önkéntes módon különböző szolgáltatásainkat. A kerületben hiánypótló tevékenységet valósítunk meg, ellátásunkkal elérjük a deviáns, problémás, csellengő, az alkalmi és rendszeres szerhasználó fiatalokat, és közvetlen környezetüket is. A közösségi térben tematikus klubokat, roma hagyományőrző műhelyt, képzéseket szervezünk. Tavaly az NCA támogatásával Kockavető címmel társadalmi integrációt támogató, középiskolás korú fiatalokkal megvalósított interaktív társasjátékot fejlesztettünk ki, melyet idén is folytattunk.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb oktatás, támogatás
Irányítószám 1143
Város Budapest
Cím Tábornok utca 11/ B.
Adószám 18096514-1-42
Bankszámlaszám 10102086-42559600-00000007
Telefonszám +36-1-460-9670
Email tisztajovoert@gmail.com
Web www.tisztajovoert.org
Facebook http://www.facebook.com/pages/Tiszta-J%C3%B6v%C5%91%C3%A9rt-K%C3%B6zhaszn%C3%BA-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/362493290485529?fref=ts
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=mg8hBrqQTb4
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Gondi János
Nyilvántartási száma 7594 / 2005
Alapítási éve 1999
Célok Az egészséges életmódra nevelés, az AIDS és a DROGOZÁS megelőzése, e betegségben szenvedők érdekképviselete, gyógykezelésük, utógondozásuk, illetve ezek támogatása.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés