Sámsonházai Polgárőrség-Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület

Sámsonházai Polgárőrség-Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület

Polgárõrszervezetek, vagyonvédelem
telefon +36-20-6203603

A pőlgárőrség a közösség motorja

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Az egyesület bevételét a tagdíj képezi. Jelenleg 18 tagunk van, havi 200 Ft a tagdíj. Sámsonháza településen egyetlen civil szervezetként működünk. A lakosság elöregedő, a fiatalok máshol telepednek le. A közösségi élet az elmúlt években gyakorlatilag megszűnt. A településen iskola nem működik, óvodfa és bölcsöde szlovák nemzetiségi formában. A település multikulturálius kétnyelvű magyar-szlovák. Közösségi rendezvényeket a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szervez.

A Polgárőr Egyesület célja hogy minden korosztály számára szervezzen tartzalmas, a közösség számára is hasznos programokat.

SZERVEZET CÉLJAI

Polgári védelmi feladatok ellátása, közösségi feladatok erősítése közbiztonság védelme. Minden korosztály bevonása a közösségi életbe.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Polgári védelmi feladatok ellátása, közösségi feladatok erősítése közbiztonság védelme. Minden korosztály bevonása a közösségi életbe.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

polgári védelmi feladatok, közbiztonság védelme, közösségi rendezvények szervezése, bonyolítása

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A Sámsonházai Polgárőr Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi egyesület 2005-ben alakult. Azóta kisebb-nagyobb kihagyással működik. Jelenleg kizárólag női tagokkal lát el polgári védelmi feladatokat, járőrözik rendszeresen, Részt veszünk a település közösségi életébe, a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzattal és a Szlovák Nemzetiségi Szövetséggel közösen rendezünk bonyolítunk programokat. Gyermeknapon rajzversenyt szerveztünk, részt vettünk az országos szemétszedő akciókban "TE SZEDD, TE SZEDD A KÉKEN", szerveztünk már farsangot, szilveszteri mulatságot, jótékonysági bált is. A KÖZBIZTONSÁGI NAPUNK is hatalmas siker volt amit a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel együtt sikerült megvalósítanunk.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Sámsonházai Polgárőrség-Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Polgárõrszervezetek, vagyonvédelem
Irányítószám 3074
Város Sámsonháza
Cím Rákóczi út 42.
Adószám 18645118-1-12
Bankszámlaszám 11741024-20033239-00000000
Telefonszám +36-20-6203603
Email samsonpolg@gmail.com
Facebook Polgárőrség Sámsonháza
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Herkó Mária
Nyilvántartási száma 34 / 2014
Alapítási éve 1995
Célok A bűncselekmények megelőzése, a vagyonvédelem érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő lakosok, állampolgárok összefogása, rendszeres működésük szervezeti összehangolása. A bűnalkalmak korlátozásával az ismertté vált bűncselekmények mérséklése, a vagyonvédelem javítása. A lakossági biztonságérzet növelése és ezen kerestzül a lakóközösségi kapcsolatok erősítése. A lakosság és bűnüldöző szervek közötti bizalom és az együttműködés erősítése.
Letölthető dokumentumok