Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesület

Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Sport

Ép testben ép lélek!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A Majorettes lányok felszerelésére,( fellépő ruha,majorette bot,pom-ponok) beszerzésére, a rendezvények felmerülő költségeire,és faluszépítésre fordítjuk a felajánlásokat.

SZERVEZET CÉLJAI

A község kulturális és sport életében való részvétel. A település szépítése. Más szervekkel együttműködve védi és képviseli a község, a helyi kultúra és a helyi sport érdekeit. Működtetni a helyi majorette csoportot.. A település szebbé tétele. Kulturális műsorokat rendezni.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A község kulturális és sport életében való részvétel. A település szépítése. Más szervekkel együttműködve védi és képviseli a község, a helyi kultúra és a helyi sport érdekeit. Működtetni a helyi majorette csoportot.. A település szebbé tétele. Kulturális műsorokat rendezni.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Egyesületünk a Pannon-Sokoró dombvidék lábánál elterülő kistelepülésen végzi munkáját. Településünket és egyben egyesületünket is megérinti Pannonhalma közelsége. A majorette csoport 2000 nyarán alakult és az egyesület 2001 megalakulása óta, annak részeként működik tovább.
A kultúra,és a sport mellett a faluszépítés az a terület, hol tevékenységünket kifejtjük. A faluszépítők 2011-ben csatlakoztak az egyesületünkhöz.Hogyan is igyekszünk ezeket a nemes célokat megvalósítani?
A kultúra területén azon vagyunk, hogy a falu egész lakosságát mozgósítsuk. Évenként több nagy rendezvényt is szervezünk, melyeknek előkészületei az év nagy részét kitöltik.Ezek közül a legismertebb a Pázmándfalui Virágkarnevál, hol a debreceni karneválhoz hasonlóan virágalkotásokat vonultattunk fel a település Fő utcáján. Az idén először papírvirágokból készítjük az alkotásokat. A majorette csoportokkal rendszeresen részt veszünk területi és Országos versenyeken, hol nagyon szép eredményeket értünk el.A faluszépítőkkel rendszeresen szépítjük településünket. Virágokat ültetünk a kialakított helyeken.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A majorette csoporttal,a Magyar Bajnokságon 2-ik helyezést értünk el. Az Európa Bajnokságon 12-ik helyezést értünk el. Alakulásunk óta minden évben rendezünk kulturális műsorokat. Húsvétkor nyuszi simogatóval egybe kötött gyerek műsort adunk. Nyáron Virág Karnevált. Ősszel szüreti műsort adunk. Decemberben Évadzáró és karácsonyi műsort adunk a lakosságnak.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Poznan Sport, Kulturális és Faluszépítő Egyesület
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Sport
Irányítószám 9085
Város Pázmándfalu
Cím Fő u. 75.
Adószám 18971394-1-08
Bankszámlaszám 14100275-20204049-01000002
Telefonszám +36-70-5131984
Email pmajorette@gmail.com
Web http://poznan.fw.hu
Facebook Pázmándfalui Majorette Csoport
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Polcsik Emilné
Nyilvántartási száma 2146 / 2012
Alapítási éve 2001
Célok A helyi majorette csoport működtetése. A helyi sporttwirling csoport működtetése. A faluszépítés (a község arculatának szépítése). A község sport és kulturális életében való részvétel. Az önként vállalt és a 2004. évi I. törvény szabta feladatainak végrehajtásával hozzájárulni a sport társadalmilag hasznos funkcióinak kiteljesítéséhez, a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Az egyesült a célok megvalósítása érdekében kezdeményezi intézkedések megtételét, más szervekkel (polgármesteri hivatal, oktatási intézmény, labdarugó sportegyesület, stb.) való együttműködést. A twirling technika adaptálása, utánpótlásképzése, a twirling és majorette területén belföldi kapcsolatok ápolása, bekapcsolódás a megyei és az országos szövetség munkájába. Az egyesület, mint nevében is jelzi sport, kulturális és faluszépítő céllal alakult meg. Az egyesület keretén belül csak amatőr sportolókkal foglalkozik.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés