Pajzsmirigy Betegek Csongrád megyei Egyesülete

Pajzsmirigy Betegek Csongrád megyei Egyesülete

1% -ot gyűjtő szervezet
Rászorult egyének támogatása

Segítsd a beteget,a szociálisan rászoruló időseket, gyerekeket, akik nehezen élnek.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Egyesületünk 2015-ben Nem gyűjthette az Adó 1%-át, mivel a Könyvelőnk időben nem regiztrálta az egyesületünket a NAV-nál.

2016-ban ismét szeretnénk a Szociális Karácsonyi ünnpet  meg rendezni 120 főre számítva, ahová idős,egyedül élő lakosokat is meghívnánk.Ehez gyűjtjük az Adó 1%-át!.Továbbra is gyűjtjük a tartós élelmiszert, ruhaneműt, kisebb háztrtási eszközöket.

Köszönttel vennénk ha Személyi jövedelmének 1%-át 2016-ban egyesületünknek ajálaná fel.

ADÓSZÁM:18479988-01-6

 

Az egyesület székhelye: 6630 Mindszent Szent István u.38.

Köszönettel: Jenei Jánosné elnök

 

SZERVEZET CÉLJAI

Szociálisan rászorulók támogatása, Adomány osztás,ruhanemű és tartós élelmiszer, betegek látogatása,házi segítségnyújtás önkéntesen,Minden évben 100 főre Szociális Karácsonyi Ünnepséget tartunk, műsorral egy tál étellel, időseket hívunk meg és sérült gyerekeket, családjukkal.nagycsaládosokat.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Szociálisan rászorulók támogatása, Adomány osztás,ruhanemű és tartós élelmiszer, betegek látogatása,házi segítségnyújtás önkéntesen,Minden évben 100 főre Szociális Karácsonyi Ünnepséget tartunk, műsorral egy tál étellel, időseket hívunk meg és sérült gyerekeket, családjukkal.nagycsaládosokat.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Egyesületünk megvalósítani szeretné a embertársaink segítségét, akik ma önhibájukon kívül nehéz körülmények között élnek.Megoldás ezen rétegek számára az adomány formája lehetséges.Ehhez kell az összefogás a társadalom széles rétegétől, hogy, minél több embernek tudjunk a mindennapok megéléséhez segítséget nyújtani. Napi kapcsolatban vagyunk a tagsággal, betegekkel akiket látogatunk és gyümölcsöt viszünk.Sport tevékenységet, állapotfelméréseket Információt biztosítunk jogi tanácsadással.A fiataloknak " Háztartástant" oktatunk ahol hasznos dolgokat tudnak megtanulni.Oktatás INGYENES bárki részt vehet rajta.Közhasznú megyei egyesületként működünk, Orvosi felvilágosító előadásokat szervezünk amin bárki részt vehet.2015-ben Játékos Családi Sportnap, Háztartástan oktatása.Állapotfelmérések.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az egyesületünk működési pályázatát a NEA- felé minden évben beadja, ezt 4 éve eredményesen pályázzuk meg.Pályázatot nyertünk a Családi Minisztériumnál számítógépes tanfolyamra amit húsz fő vehetett igénybe, többségük 50 év felett.A Héra felé minden évben pályázunk itt Energia takarékos égőket, valamint minőségi Purfix szigetelőt nagycsaládosoknak is,nyertünk." 2013-ban " Vidéki Élet=Önellátás" címmel, " Munkalehetőségei a megváltozott munkaképes embereknek"valamint felvilágosító Orvosi előadás valósult meg.2014-ben egész napos projektet tudtunk megvalósítani " Egészséged a legnagyobb értéked" címmel.Itt zöldség-gyümölcs kínálása, Méz, gyógynövények vására, Sporteszközeink használata, állapotfelmérés, masszás, alakformáló torna,Jóga," Elsősegélynyújtás a gyakorlatban" valósult meg.Önkéntesek segítettek 16 fő.Az Adó 1%-os felajánlásából a Szociális karácsonyi Ünnepre, 100 főre töltött káposzta, műsor, bejgli, süti és üdítő várta a tagságot, az öregek otthonból meghívottakat, valamint a beteg gyermeket nevelő családokat.Közösségben ünnepeltünk, sok munkával, DE MEGÉRTE,

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Pajzsmirigy Betegek Csongrád megyei Egyesülete
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Rászorult egyének támogatása
Irányítószám 6630
Város Mindszent
Cím Szent István utca 38.
Adószám 18479988-1-06
Bankszámlaszám 57400255-11099884-
Telefonszám +36-30-851-3879
Email pbcsme2008@gmail.com
Web www.mindszent.hu
Facebook https://www.facebook.com/groups/253805714676868/photos/
LinkedIn http://pajzsmirigybetegek.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1176382
Youtube http://www.civiljutub.hu/play.php?vid=2139
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Jenei Jánosné, elnök, Annusné Oláh Mónika, elnökhelyettes
Nyilvántartási száma 2522 / 2013
Alapítási éve 2008
Célok A pajzsmirigy betegek tanácsadó és segítő szolgálatának a létrehozása és működtetése. A pajzsmirigy betegek rehabilitációjának segítése. Kapcsolatfelvétel és együttműködés a pajzsmirigy betegek érdekében eljáró hazai és nemzetközi szervezetekkel, szakemberekkel.
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet 2015_pajzsmirigyesek_szakmai_beszamoloja.kuldesre.doc
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés