Őrizd az Álmod Alapítvány

Őrizd az Álmod Alapítvány

Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Legyen Általad Több a Világ!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Az Őrizd az Álmod Alapítvány célkitűzése a már régóta őrzött Álmok valóra váltása. Legyen szó a Madarász utcai Gyermekkórház Onkológiai osztályán gyógyuló kis betegek felépülésének segítéséről, az Etyeki Állatmenhely árva kutyáinak támogatásáról vagy éppen egy mosonmagyaróvári átmeneti otthon gyermekeinek életének szebbé tételéről. 

Ott segítünk ahol a legnagyobb szükség van ránk úgy, ahogyan az adott körülmények között megvalósítható; legyen az egy személyes látogatás, pénz- vagy tárgyi adomány, élmény vagy éppen egy mosoly.

 

 

SZERVEZET CÉLJAI

Az Őrizd az Álmod Alapítvány célkitűzése, hogy minden rászoruló gyermeknek és felnőttnek olyan támogatást nyújtson, amelyre a leginkább szüksége van.
Segítünk, hogy senkinek ne kelljen lemondania az Álmairól
és hisszük, hogy mindezt Veled együtt valósíthatjuk meg.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Az Őrizd az Álmod Alapítvány célkitűzése, hogy minden rászoruló gyermeknek és felnőttnek olyan támogatást nyújtson, amelyre a leginkább szüksége van.
Segítünk, hogy senkinek ne kelljen lemondania az Álmairól
és hisszük, hogy mindezt Veled együtt valósíthatjuk meg.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Hisszük, hogy minden embernek joga van a teljes és boldog élethez; ehhez az Alapítvány tagjai és segítői a lehető legtöbbet igyekeznek megadni.

Négy fős csapatunk 2 évvel ezelőtt, 2013. decemberében döntött úgy, hogy a tenni akarás erősebb, mint bármi más: cselekedni akartunk. A közös munka során rájöttünk, hogy együtt akár hegyeket is meg tudunk mozgatni: úgy döntöttünk, hogy létre kell hoznunk egy olyan alapítványt, amely azoknak a régen őrzött álmát váltja valóra, akik igazán rászorulnak.

Célunk, hogy ezt a jól működő folyamatot életben tartsuk és továbbfejlesszük. Jelenleg egy mosonmagyaróvári átmenteti otthon gyermekeinek életét tettük szebbé; személyes látogatásunkkal és adományainkkal. Közeli tervünk egy országos turné, amelyben közszereplőkkel együttműködve szeretnénk, hogy az Álmok valóra válhassanak.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Elsőként egy időszakosnak induló projekt, az OVB Lónyay utcai irodájának 2013. decemberi jótékonysági akciójának keretében segítettünk az erre rászorulóknak; ez az együttműködés több, mint másfélmillió forint támogatást juttatott el a Heim Pál Gyermekkórház Ontológiai Osztályán gyógyuló kis betegeknek. Majd 2014-ben az Etyeki Állatmenhely árva kutyáinak segítettünk új otthont találni és a menhelyi kutyusok életét megkönnyíteni egy nyílt nap keretein belül köszöntük meg azoknak, akik segítettek: egymillió forint támogatást összegyűjteni .
Jelenleg futó projektünk egy mosonmagyaróvári áttmeneti otthon gyermekeinek ad csodás perceket és támogatást.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Őrizd az Álmod Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Többcélú és általános adományosztás, támogatás
Adószám 18651900-1-08
Bankszámlaszám 11719001-29914160-
Telefonszám +36-70-9438209
Email orizdalapitvany@gmail.com
Web http://orizdazalmod.hu/
Facebook https://www.facebook.com/%C5%90rizd-az-%C3%81lmod-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-1686741214891611/?fref=ts
Google + https://plus.google.com/u/1/b/113573673663081138965/113573673663081138965/about?hl=hu
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCOuAci184ydESNBWk_HT8vA?view_as=public
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok