NEM VAGY EGYEDÜL ALAPÍTVÁNY

NEM VAGY EGYEDÜL ALAPÍTVÁNY

1% -ot gyűjtő szervezet
Rászorult csoportok támogatása

7630 PÉCS CSABA UTCA 5/2.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Alapítványunknak egyre kiterjedőbb munkájához szükségessé válik egy kisbusz, kis teherautó. Minden támogatást örömmel veszünk!

SZERVEZET CÉLJAI

Alapítványunk célja, hogy a lehető legszélesebb spektrumban segítse a rászorulókat. A családok a társadalom alap építő kövei, fontosnak tartjuk a családok erősítését, támogatását.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Alapítványunk célja, hogy a lehető legszélesebb spektrumban segítse a rászorulókat. A családok a társadalom alap építő kövei, fontosnak tartjuk a családok erősítését, támogatását.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Tevékenységeink:
Napi élelmiszer mentés a Pécs Budai Vámi TESCO és a Magyar Élelmiszerbank egyesülettel együtt működve. Így naponta 280 emberhez juttatunk el élelmiszert.
Gyermek és ifjúsági klub foglalkozásokat szervezünk hétről hétre, illetve évente egy-egy tábort a gyerekeknek és fiataloknak.
Működtetjük a Méhecske bábcsoportot, mely évente kb. 60 előadást tart országszerte óvodákban, iskolákban és különböző szociális intézményekben.
Jótékonysági ruhavásárainkkal és garázsvásárainkkal számos embernek segítettünk az elmúlt években.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

2011-es megalapításunk óta közel 5000 embert értünk el báb-előadásainkkal, 280 személynek segítünk napról napra élelmiszer csomagjainkkal. kb. 50 tábort, konferenciát és családos napot szerveztünk.

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve NEM VAGY EGYEDÜL ALAPÍTVÁNY
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Rászorult csoportok támogatása
Irányítószám 7630
Város Pécs
Cím Csaba utca 5/2.
Adószám 18275818-1-02
Bankszámlaszám 50800111-15193825-00000000
Telefonszám +36 20 429 5922
Email nvealapitvany@gmail.com
Web www.nemvagyegyedul.info
Facebook https://www.facebook.com/Nem-Vagy-Egyedül-Alapítvány-290356131027146/?fref=ts
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve kuratóriumi elnök Horváth Gábor
Nyilvántartási száma 1750 / 2014
Alapítási éve 2012
Célok Anyagi, oktatási, kulturális és erkölcsi segítség nyújtása Pécsett és a Dél-dunántúli Régióban a társadalom perifériáján élő családoknak, fogyatékkal élőknek, és nevelőintézetekben élő gyermekeknek. Segítség ahhoz, hogy súlyos leszakadással, társadalmi kirekesztődéssel küzdő csoportok (árva gyermekek, fiatalok, csonka családok, munkanélküliek, özvegyek, fogyatékkal élők, romák) a mostoha körülményeik ellenére is jobb életkörülményekhez jussanak, egészségüket megőrizzék. Szociális és lelki segítségnyújtás a tört családok, szegények, hajléktalanok, árvák, munkanélküliek, etnikai kisebbségek és nagycsaládok részére. Az evangélium szerinti oktatási, nevelési tevékenység.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés