Mosolyfestők Alapítvány

Mosolyfestők Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Egyéb mûvészeti tevékenység

Festünk. Mosolyt. Szívből.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Mosolyfestők meséi - A Mosolyfestők Alapítvány mesekönyve. Kortárs írók, költők ( Halász Margit, Jónás Tamás, Zilahy Tamás, Király Gábor, Lackfi János) többnyire a manók varázslatos világát megelevenítő történeteit gyűjtöttük össze, melyekhez a Mosolyfestők Alapítvány tagjai készítik az illusztrációkat. A mesekönyveket gyereknap alkalmaból eljuttatjuk olyan intézményekbe, ahol gyermekekkel foglalkoznak (kórházak, rendelők, átmeneti otthonok, óvodák, stb.)Szeretnénk ugyanis, ha a gyerkőc nem attól félne, hogy hamarosan szurit kap a doktor nénitől, hanem azon izgulna, hogy Cifra, a hóbortos északi manó meg tudja-e menteni a többieket még Karácsony előtt a gonosz varazslótól? Vagy egy szomorkás napon az oviban mennyivel jobb azt találgatni, hogy vajon hogyan dönt Lóti a Nagy Beavatás Éjszakáján.

SZERVEZET CÉLJAI

Olyan gyerekek számára fenntartott intézményekben dekorálunk falakat, ahol anyagi támogatás hiányában nem valósítható meg egy barátságos, vidám hangulatú környezet kialakítása.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Olyan gyerekek számára fenntartott intézményekben dekorálunk falakat, ahol anyagi támogatás hiányában nem valósítható meg egy barátságos, vidám hangulatú környezet kialakítása.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A falfestésen kívül lehetőséget biztosítunk vállalatok számára, hogy önkéntes munkát végezhessen, növelve ezzel a csapatszellemet és lojalitást. Valamint rendezvényeken az általunk készített színezőkkel, pamut bevásárlótáska festéssel és arcfestéssel, kreatív foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az elmúlt 4 évben -a kezdetek óta- több, mint 20 intézményben festettünk falakat és annál is több mosolyt gyerekek és felnőttek arcára. Ez több, mint 400 nm-i falat, 2000km utazást jelent. Munkáink ott vannak budapesti és vidéki intézményekben, átmeneti otthonokban, bölcsődékben és iskolákban is.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Mosolyfestők Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Egyéb mûvészeti tevékenység
Irányítószám 1016
Város Budapest
Cím Gellérthegy utca 2/b. 9. em./44.
Adószám 18626348-1-42
Bankszámlaszám 10404072-50526656-67671011
Telefonszám +36-30-8355815
Email kinga@mosolyfestok.hu
Web www.mosolyfestok.hu
Facebook www.facebook.com/mosolyfestokalapitvany
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Nógrádi-Molnár Kinga
Nyilvántartási száma 11981 / 2014
Alapítási éve 2014
Célok Tervező és kivitelező tevékenység a gyermekek számára fenntartott intézmények falainak dekorálása érdekében, együttműködve az érintett intézménnyel és annak gyermek lakóival, diákjaival, igény szerint akár a tervezésbe és kivitelezésbe is bevonva őket; nevelés, oktatás és képességfejlesztés nívójának emelése; a kulturális tevékenység segítése; gyermek- és ifjúságvédelem; a régión belüli különbségek mérséklése materiális és immateriális eszközökkel.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés