Magyarországi Légimentésért Alapítvány

Magyarországi Légimentésért Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

"...Hogy Mások Élhessenek!"

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Oktatás, képességfejlesztés, adminisztrációs feladatok, rászorultak segítése, támogatása, egészségügyi, kulturális és egyéb ismeretterjesztő programok szervezése és azon való részvétel. A nehéz körülmények között élő emberek életkörülményének javítása - ellátásnál, programok szervezésénél közreműködés. Táborok, kirándulások, integrált programok előkészítésében, lebonyolításában való részvétel. 

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk:
A magyarországi légimentés magas színvonalának megőrzése, fejlesztése és működésének támogatása, valamint a lakosság egészségkultúrájának javítása.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk:
A magyarországi légimentés magas színvonalának megőrzése, fejlesztése és működésének támogatása, valamint a lakosság egészségkultúrájának javítása.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

„..Hogy Mások Élhessenek!” c. rendezvényünket azért hívtuk életre, hogy a Magyarországi Légimentésért Alapítvány céljainak-, a mentés fontosságának-, a mentésben résztvevők munkájának megismertetéséért és fontosságának hangsúlyozásáért egy társadalmi összefogás életre hívását célozzuk meg. A mentésben résztvevők munkája rejtett és névtelen, viszont vagyunk Mi, akik segíteni akarnak abban, hogy a "Névtelen Hősöknek" jobb körülményeik legyenek, segítsük a mindennapi munkájukat!

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Tevékenységét 2015. szeptemberében egy beharangozó rendezvénnyel kezdte meg, melynek helyszíne a Miskolci Repülőtér volt, ami egyben a Miskolci Légimentőbázis bázishelye is. A rendezvénnyel egyidőben megnyílt a Magyarországi Légimentés történetéből, a Miskolci Légimentő Bázis 15. évéről szóló fotókiállításunk is, bemutatva a légimentés fontosságát, a légimentésben dolgozók mindenapjait. A kiállítás B. A. Z. Megye valamennyi járási hivatalában megtekinthető lesz 2016. augusztusáig, közelebb hozva a civil társadalom minden korosztálya számára a sárga helikopter és a mentés során megmentettek és megmentőik életét.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Magyarországi Légimentésért Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás
Adószám 18655973-1-05
Bankszámlaszám 54600140-14009291-00000000
Telefonszám +36-30-2347651
Email legimentesert@gmail.com
Web http://legimentesert2015-hu.webnode.hu/
Facebook https://www.facebook.com/legimentesert2015
Google + https://plus.google.com/u/1/118301534194270621653
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés