Liberális Fiatalok Egyesülete

Liberális Fiatalok Egyesülete

1% -ot gyűjtő szervezet
Nem párt jellegû ifjúsági politikai szervezetek

A Liberális Fiatalok Egyesülete sokszínű, nyitott közösséget biztosít a liberális értékek mentén.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Támogatásra van szükségünk, hogy rendezvényeink rendszeres formában és továbbfejlődve működjenek.

SZERVEZET CÉLJAI

A Liberális Fiatalok Egyesületének célja, hogy nyitott és sokszínű közösséget alakítson ki a liberális értékek mentén. Párbeszédet kezdeményezünk a hazai liberalizmus újragondolásáért, hogy új lendületet adhassunk a szabadság és tolerancia eszméjének. Célunk liberális gondolatok, eszmék bemutatása.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A Liberális Fiatalok Egyesületének célja, hogy nyitott és sokszínű közösséget alakítson ki a liberális értékek mentén. Párbeszédet kezdeményezünk a hazai liberalizmus újragondolásáért, hogy új lendületet adhassunk a szabadság és tolerancia eszméjének. Célunk liberális gondolatok, eszmék bemutatása.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Számos rendezvényt szervezünk, melyek során közéleti témákat járunk körül, kutatjuk a liberalizmust, elősegítjük a különböző oldalak közti társadalmi párbeszédet. Jelenleg a többi rendezvényünk mellett két rendezvénysorozatunk is fut: az egyik a közélet, politika, társadalom és popkultúra viszonyát kutatja, a a másik keretein belül a fiatalság közéletben és politikában elfoglalt szerepe kerül terítékre. Szervezés alatt áll nyitott nyári táborunk a politikai aktivizmus és kommunikáció témájában, illetve középiskolai vitakultúra- és társadalmi érzékenységnövelő programunk. A közönségünk meghatározó többsége fiatalokból, egyetemistákból áll, így rácáfolva az ezt a korosztályt sújtó apolitikus előítéleteket.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A rendezvényeink mára stabil közönséggel rendelkeznek és olykor 150 főt vonzanak be. A nyári zenei fesztiválokon megtalálhatóak vagyunk. Előszöraz EFOTT fesztiválon, másodszor a G3 rendezvényközpontban mi szerveztünk először széleskörű vitát pártok ifjúsági szervezetei között. Részt vettünk a médiapluralizmusért indított Európai Polgári Kezdeményezés hazai kampányában, egymilliós elérést produkáltunk, akkori elnökünk országos koordinátori pozíciót töltött be. A European Alternatives magyar partnereként részt vettünk a Transeuropa Caravans projektben, mely átölelve Európát teremtett kapcsolatot civil szerveződések között.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Liberális Fiatalok Egyesülete
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Nem párt jellegû ifjúsági politikai szervezetek
Irányítószám 1124
Város Budapest
Cím Stromfeld Aurél út 28.
Adószám 18253430-2-43
Bankszámlaszám 11600006-00000000-13924160
Telefonszám +36202108251
Email info@liberalisfiatalok.hu
Web liberalisfiatalok.hu
Facebook https://www.facebook.com/liberalisfiatalok/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCwSeRhfKKLYhFug4q6kdKwA
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Szalai Máté elnök, Mihalovits Ervin kommunikációs alelnök, Budai Tímea pénzügyi alelnök
Nyilvántartási száma 11308 / 2012
Alapítási éve 2005
Célok A Liberális Fiatalok Egyesületének célja, hogy egy olyan nyitott és sokszínű közösséget alakítson ki, amelynek tagjai a liberális értékek mentén kívánnak megoldásokat találni a 21. századi Magyarország kihívásaira. Párbeszédet kezdeményezünk a hazai liberalizmus újragondolásáért, hogy új lendületet adhassunk a szabadság és tolerancia eszméjének.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés