"Községünkért, Mogyoródért" Alapítvány

"Községünkért, Mogyoródért" Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Város-, falufejlesztés

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

- működési költség

- virágosítás

- hirdetőtáblák készítése

- rendezvényeken való részvétel

SZERVEZET CÉLJAI

Település- és közösségfejlesztés;
hagyományõrzõ, sport, kultúra, közösségi élet valamennyi területének támogatása, valamint az önkéntes tûzoltóság és polgárõrség támogatása Mogyoródon.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Település- és közösségfejlesztés;
hagyományõrzõ, sport, kultúra, közösségi élet valamennyi területének támogatása, valamint az önkéntes tûzoltóság és polgárõrség támogatása Mogyoródon.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Jelenleg három pályázatunk fut, egy a helyi önkormányzatnál, kettő a NEA-nál, és kettőt készülünk beadni az NKA-hoz. Mind a falu fejlődését, szépülését szolgálja, térkialakítással, műemlékvédelem alatt álló épület megmentésével, stb.
Saját irodánkban a munka folyamatos, és igyekszünk támogatni minden arra érdemes ügyet. Rendszeres támogatói vagyunk a helyi néptánccsoportnak, a polgárőrségnek, és a sportkörnek.
Idei évben is részt fogunk venni a falunapokon, a szüreti felvonuláson és a Mindenki Karácsonyán is, ahol finom ételekkel, italokkal látjuk ismét vendégül a falu apraja-nagyját.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az Alapítvány a ’90-es években jött létre formálisan, majd 1997-ben vált bíróság által bejegyzett szervezetté, és immáron huszonéves nagyságrendben tevékenykednek tagjai a község fejlesztéséért, a helyi szervezetek és a lakosok támogatásának érdekében. Az Alapítvány elsődleges céljai között szerepel a falufejlesztés programja, jelen esetben Mogyoród fejlesztésének feladata. A megvalósításhoz szükséges anyagi forrásokhoz a szervezet pályázatok elnyerésével illetve különféle támogatások útján jut hozzá, mint pl. önkormányzati támogatás révén vagy az SZJA 1%-ának felajánlásából. A szervezet éveken keresztül szervezte és lebonyolította a közterületek virágosításának programját, néhány éve ezt a feladatot az önkormányzat átvette. A szervezet neve a település számos pontján megtalálható, fejlesztésekben, felújításokban, ötletadásokban egyaránt aktívan részt vett az évek folyamán. Munkáink részletesen honlapunkon megtekinthetők.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve "Községünkért, Mogyoródért" Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Város-, falufejlesztés
Irányítószám 2146
Város Mogyoród
Cím Fóti út 10.
Adószám 18678723-1-13
Bankszámlaszám 10700323-24516602-51100005
Telefonszám +36 28 540 541
Email info@mogyorodert.hu
Web mogyorodert.hu
Facebook https://www.facebook.com/kozsegunkertmogyorodert?ref=hl
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Varga Nándor elnök
Nyilvántartási száma 1396 / 2008
Alapítási éve 1997
Célok Hagyományőrző,sport, kultúra, közösségi élet valamennyi területének támogatása,önkéntes tűzoltóság,polgárőrség támogatása. A község fejlődését elősegítő személyek elismerése.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés