Kölyökclub Alapítvány

Kölyökclub Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem
telefon +3670-315-15-15
facebook Kölyökclub
adószám 18191781-1-12

Hisszük, hogy összefogással segíthetünk a családokon a gyermekeken és hálásak vagyunk a segítségért!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Tárgyi adományokat a gyermekotthonba továbbítjuk, illetve a rászoruló családok között osztjuk szét.

Anyagi támogatásból programokat szervezünk a gyerekeknek , illetve a lovasterápiás foglalkozások és táborok térítésmentes biztosítására fordítjuk.

Célunk még egy fedeles pálya létrehozása, ahol a lovas foglalkozásokat télen-nyáron tudjuk végezni.

SZERVEZET CÉLJAI

Mindenki életében vannak megoldandó feladatok, nehéz élethelyzetek, ebben segítünk családoknak, családból kiemelt és rászoruló gyermekeknek, ló asszisztált terápiával, holisztikus gyógyászati módszerekkel és ahol szükséges élelmiszerrel, ruhával, adománnyal.Gyermekházunkban folyamatos programokkal

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Mindenki életében vannak megoldandó feladatok, nehéz élethelyzetek, ebben segítünk családoknak, családból kiemelt és rászoruló gyermekeknek, ló asszisztált terápiával, holisztikus gyógyászati módszerekkel és ahol szükséges élelmiszerrel, ruhával, adománnyal.Gyermekházunkban folyamatos programokkal

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Nagyon büszkék vagyunk Gyermekházunk létrehozására, amit lovasudvarunkon, Legénden, Nógrád megyében Bp-től mindössze 65 km-re sikerült megvalósítanunk.
A Nógrád megyei gyermekotthonos, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítunk a e fejlesztő lovas foglalkozások mellett iskolai korrepetálásokat, kézműves foglalkozásokat, stresszoldó relaxációs foglalkozásokat, pszichológiai interaktív előadásokat a családoknak és a gyermekeknek a az egészséges mentális fejlődésért, és itt rendezzük jótékonysági adományosztásainkat is. A 2015-ös rtl klub Egészségkalauz című műsorában szerepelt gyógyító tevékenységünk. Nagyon fontosnak tartjuk a helyes erkölcsi értékek megtalálását, a kiegyensúlyozott boldog gyermekkor megélését, és a pozitív életszemléletet.
Minden akadály legyőzhető, inden nehézség megoldható, mi hiszünk a csodákban.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Szervezetünk eredményei kézzel foghatóak. A táborainkban az integrációnak köszönhetően, az elfogadás, a fejlődés a szemléletváltás nagyon érzékelhető. A problémával küzdő gyermekek megtanulják kezelni a helyzeteket, a családok is kapnak egyfajta Útmutatót, hogy könnyebben tudjak élni mindennapjaikat. Családi programjaink, gyermekeknek szóló foglalkozásaink mind tartalmaz holisztikus elemeket. Mindannyian azon dolgozunk, hogy azzal az eszközzel és úgy segítsünk, ahogyan azt a terápiára, segítségre szorulók igénylik. Nógrád megye nem elérhetetlen távolságra van Budapesttől, azonban a távolság áthidalása még megoldandó feladat.
Önerőből megvalósítottuk Gyermekházunkat, ahol a jövőben szűréseket is szeretnénk végezni.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Kölyökclub Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem
Irányítószám 2619
Város Legénd
Cím Petőfi út 83
Adószám 18191781-1-12
Bankszámlaszám 11600006-00000000-39632795
Telefonszám +3670-315-15-15
Email info@kolyokclub.hu
Web ww.kolyokclub.hu
Facebook Kölyökclub
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve dr. Radácsné Reszegi Rita
Nyilvántartási száma 10031 / 2013
Alapítási éve 2006
Célok Nyelvi és egyéb ismeretek terjesztésének elősegítése; a diák- és tömegsport támogatása; betegség megelőző és gyógyító, valamint kondicionáló tevékenységek elősegítése; a természet és a környezet védelme; a kulturális mozgalmak támogatása; a számítástechnikai oktatás támogatása.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés