Kék Lovagok Rendészeti Motoros Klubja/Közhasznú Egyesület Magyarország

Kék Lovagok Rendészeti Motoros Klubja/Közhasznú Egyesület Magyarország

1% -ot gyűjtő szervezet
Nonprofit ernyõszervezetek, szövetségek

Segíts, hogy segíthessünk!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Hátrányos helyeztű gyerekek, családok, sérűlt gyermekek, árván vagyí félárván maradt gyerekek megsegítésére.

Továbbá gyermeknapi rendezvények, Mikulás napi rendezvények, Karácsonyi cipősdoboz gyűjtési akciónk megszervezésére, ajándékokra, élelmiszerekre, ruhákra...stb!

A Debreceni Gyermek-Klinikára müszerek vásárlására, beszerzésére, kórtermek rendbehozatalára....stb!

Sérűlt, mozgáskorlátozott gyermekeknek eszközök, járművek beszerzésére, vásárlására.

Mobil Kresz park vásárlására gyerekek oktatásásnak megvalósítására.

http://www.blueknights.hu

SZERVEZET CÉLJAI

A Blue Knights L.E MC Hungary Célja: Közhasznú Egyesületünk célja a rászorulóknak oktatási, egészségügyi és szociális támogatás nyújtása, továbbá pénzbeli és dologi adományok gyűjtése raktározása és a rászorulókhoz való eljuttatása. Céljaink megvalósítása érdekében, a motorosok végzik adománygyűjtő

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A Blue Knights L.E MC Hungary Célja: Közhasznú Egyesületünk célja a rászorulóknak oktatási, egészségügyi és szociális támogatás nyújtása, továbbá pénzbeli és dologi adományok gyűjtése raktározása és a rászorulókhoz való eljuttatása. Céljaink megvalósítása érdekében, a motorosok végzik adománygyűjtő

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A Kék Lovagok egész évben hátrányos helyzetű gyerekeknek, családoknak, beteg és sérült gyerekeknek rendez és szervez különböző rendezvényeket, programokat, illetve az önkormányzatok rendezvényeinek színesítése, társadalmi munkájának segítése, kulturális programjainak támogatása. A debreceni karitatív tanács tagja lett 2015 évben a Klub/Közhasznú Egyesület, akikkel szorosan együttműködve szervez adománygyűjtéseket, felkutatja társadalmi segítőkkel, szervekkel a tanyákon élőket, a szociálisan rászoruló idős embereket,hajléktalanokat, akiknek élelmiszer és tüzelő adományokat gyűjt. Az egyesület célja a rászorulóknak oktatási, egészségügyi és szociális támogatás nyújtása, továbbá pénzbeli és dologi adományok gyűjtése raktározása és a rászorulókhoz való eljuttatása.
Céljaink megvalósítása érdekében, a motoros klub tagjai és önkénteseink végzik adománygyűjtő tevékenységüket! Az Egyesületünk tevékenységének egyik fő területe az adomány gyűjtés és ezek szétosztása. A motoros klub tagjai és az önkénteseink, alapvető élelmiszerek, ruha és egyéb használati tárgyak, játékok begyűjtésével és a

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

2016. május 28-án és 2016. május 29-én megrendezésre került a II. Gyermeknapi Majálisunk és a Kórházban fekvő beteg gyerekeknek szerveztünk és rendeztünk egy látogatást, ajándékozást.
A rendezvény célja elsősorban az, hogy Debrecenben hátrányos helyzetű gyerekeknek, nagycsaládosoknak, illetve a Kórházban tartósan bent fekvő, lévő gyerekeknek okozunk nagyon nagy örömet, érezzék, hogy figyelünk rájuk és egy kis boldogság költözzünk a kis szívükbe legalább ezen a napon.
A rendezvényünkön a tavalyi (650 gyermek volt) ebben az évben közel l.000-1.200 gyermeket ajándékoztunk meg, meleg étellel és itallal és számukra egy felejthetetlen rendezvényt biztosítottunk, továbbá 62 bent fekvő gyermeket látogattunk meg és ajándékoztunk meg a debreceni Gyermek Klinikán, vasárnapi napon.
2015 decemberben 970 gyereket és családot tudtunk megajándékozni a Karácsonyi cipősdoboz akciónk keretén belül és 80 családhoz juttatunk el élelmiszereket és ruhákat Karácsony előtt.

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Kék Lovagok Rendészeti Motoros Klubja/Közhasznú Egyesület Magyarország
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Nonprofit ernyõszervezetek, szövetségek
Adószám 18624652-1-09
Bankszámlaszám 10702064-68786447-51100005
Telefonszám +36308254861
Email blueknightslemchungary@gmail.com
Web www.blueknights.hu
Facebook Blue Knights LEMC Hungary
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés