JÁTSZÓ-TÉR EGYESÜLET

JÁTSZÓ-TÉR EGYESÜLET

1% -ot gyűjtő szervezet
telefon +36-20-9291754

Nézz fel a mobilodból és ismerd meg újra a barátadat! Társasjátékozz, mert játszani jó!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A Játszó-Tér egyesület nem csak a közösségépítést tartja elsődlegesnek feladatának. Fontos jövőbeli  szerepet szán annak is, hogy szakpedagógusokkal együtt, társasjátékok segítségével fejlessze a tanulási, mozgás- és figyelemzavarral küzdő gyermekeket. Az egyesület jelenlegi társasjáték gyűjteménye  öntkéntesek által kölcsönadott játékokból áll. A cél, egy olyan készlet kialakítása, amely tartalmas együttlétet nyújt a klubba betérő családoknak, fiataloknak, baráti köröknek, illetve oktató jelleggel használható, a fejlesztésre  szoruló gyermekek körében. A Játszó-tér ingyenesen használható klub és az is szeretne maradni. Az adományokat az  egyesület a klub fenntartására, illetve játékok vásárlására  szeretné költeni.

 

SZERVEZET CÉLJAI

A JÁTSZÓ-TÉR ingyenes helyet, teret és játékot biztosít ahhoz, hogy az emberek újra egymásra találjanak és együtt játszanak. Célja a társasjátékon keresztül segíteni a fiatalok szocializációját, erősíteni a közösségi lét élményét, népszerűsíteni a játék fontosságát.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A JÁTSZÓ-TÉR ingyenes helyet, teret és játékot biztosít ahhoz, hogy az emberek újra egymásra találjanak és együtt játszanak. Célja a társasjátékon keresztül segíteni a fiatalok szocializációját, erősíteni a közösségi lét élményét, népszerűsíteni a játék fontosságát.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az egyesület jelenleg az építkezés fázisában van, és azon dolgozik önkénteseivel, hogy minél többen megismerjék és használják a Játszó-tét nevű tárasasjáték klubot, mely helyet biztosít a közösségi együttjátszáshoz.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Játszó-Tér 2014. november végén kapta kézhez a bírósági végzést, miszerint jogerőre emelkedett az egyesület kérelme az alapítást illetőleg. Így a 2014-es évre csak azt tudja felmutatni, hogy az egyesület alapítói már nyáron teljes gőzzel nekiálltak a szervezet helyiséginek felújításának, illetve az egyesület megalakulásától függetlenül a társasjáték klub megismertetésében tevékenykedtek.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve JÁTSZÓ-TÉR EGYESÜLET
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Irányítószám 7625
Város Pécs
Cím Tettye utca 19.
Adószám 18624061-1-02
Bankszámlaszám 10701214-68771845-51100005
Telefonszám +36-20-9291754
Email pecsijatszoter@gmail.com
Facebook www.facebook.com/pecsijatszoter
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve ügyvezető Fürstand János
Nyilvántartási száma 3463 / 2014
Alapítási éve 2014
Célok Népszerűsítése a játék, társasjáték közösségépítő, fejlesztő értékeinek. Színvonalas és tartalmas együttlétet biztosítson a játékot, társasjátékot kedvelő embereknek, összehozzon új, illetve megerősítsen régi közösségeket. Teret, helyet és játékot biztosítson baráti körök, családok és már meglévő játékpartnerek számára. A játékon keresztül szakemberekkel együttműködve segítséget nyújtson a fiatalok szocializációjában, szellemi és erkölcsi fejlődésében. Tudatosítsa a játék, mint személyiségfejlesztés közösség építő tényező társadalmi és pedagógiai hasznosságát.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés