Ispotályos Alapítvány az Egészségügyi Dolgozókért

Ispotályos Alapítvány az Egészségügyi Dolgozókért

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Pénzbeni

A cékitűzéseink eléréséhez,szélesítéséhez gyűjtjük adományainkat.

Tárgyi adományok

Gyűjttünk továbbá a  gördülékenyebb, zavartalan működéséhez tárgyi adományokat .( számítástechniaki eszközök,irodaszerek)

Rekreációs progtamjaink végrehajtásához szívesen vesszük kultúrális,sport ,gyógyfürdők területén érdekelt vállaltok adományait is.

Gyűjtünk továbbá pénzbeni adományokat olyan képzőművészeti kiállítások megrendezésére,ahol egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó kollégáink műveit állítjuk ki.

SZERVEZET CÉLJAI

Megbetegedett egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó kollégáink számára ,hívatásukhoz méltó egészségügyi ellátás segítése.. Munkájuk végeztével az aktív vagy passzív kikapcsolódás megszervezése, segítése (burn-out prevenció). Civileknek: a társadalom minden területére kiterjedő eü. oktatás.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Megbetegedett egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó kollégáink számára ,hívatásukhoz méltó egészségügyi ellátás segítése.. Munkájuk végeztével az aktív vagy passzív kikapcsolódás megszervezése, segítése (burn-out prevenció). Civileknek: a társadalom minden területére kiterjedő eü. oktatás.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Olyan oktatási projekteket hoztunk létre amely egyedülálló a szakmai berkekben illetve a civil társadalom oktatási területén.
Oktatási területen megalkottuk a lehető legszélesebb és mindenre kiterjedő prevenciós ,elsőellátás, higiéné ,mentálhigiéné ,drog és más szenvedélybetegségek, szezonális megbetegedések prevenció, otthon és háziápolás kommunikáció oktatási anyagainkat. Számos rekreációval kapcsolatos tevékenységet kínálunk minden hozzánk fordulónak. A rehabilitációban segédkező intézményekkel megteremtettük a kapcsolatot,amelyek jelenleg tárgyalási fázisban vannak.
A gyógyászati segédeszközök forgalmazóival együttműködési megállapodás második szintjére léptünk.
A tevékenységeinkkel egyértelműen a széleskörű társadalmi elfogadottságot és megelégedést célozzuk meg. Az egészségügyi dolgozók mindennapjai ,leterheltsége rányomja bélyegét a betegellátásra. Alapítványunk szeretné a dolgozóink mentális és fizikális terheit programjaival csökkenteni ,hogy ez megmutatkozzon a minőségi betegellátás terén. Ennek lényege a hathatós ellátásban,kommunikációban és empátiában valósul meg.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Vércsoport-adatbázis létrehozása (önkéntes "dolgozó a dolgozónak" alapon)
Az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozó amatőr művészeink alkotásaiból kiállítás szervezése. (egészségügy és szoc ágazat népszerűsítése) Áprilistól folyamatosan kiállítunk.
Oktatási terülten megalkottuk a lehető legszélesebb és mindenre kiterjedő prevenciós ,elsőellátás, higiéné ,mentál higiéné ,drog és más szenvedélybetegségek, szezonális megbetegedések prevenció, otthon és háziápolás kommunikáció oktatási anyagainkat.
Felvettük a kapcsolatot olyan alapítványokkal ,akik számára fontos az egészségügy és az abban dolgozók támogatása.
Több civil napon vettünk részt,ahol a programjainkat és az egészségügyet,szociális ágazatot , valamint alapítványunkat népszerűsítettük. Sokan kerestek meg az 1%-os felajánlás lehetőségével,de mivel 2015-ben alakultunk, így nem élhettünk ezzel. Azonban e felajánlások megmutatták alapítványunk szükségességét és társadalmi elfogadottságát.
Az alapítvány vezetése egészségügyben,ágy mellett dolgozik.,folyamatos betegellátásban így maguk is érzékelik a hiányosságokat.

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Ispotályos Alapítvány az Egészségügyi Dolgozókért
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás
Adószám 18650992-1-42
Bankszámlaszám 11708001-20574080-
Telefonszám +3670 609 2977
Email ispotalyos@ispotalyos.hu
Web ispotalyos.hu
Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100010202495572
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés