Inner Wheel Kecskemét Egyesület

Inner Wheel Kecskemét Egyesület

Hajléktalanok szociális támogatása
telefon +36-20-6692656

Közösen tudunk segíteni

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A klub 2015. május 31-én, Gyermeknapon, Kecskemét Főterén Maci árverést tart. A kecskeméti általános iskolákban és gimnáziumokban tanuló diákokat arra kérjük, adják nekünk megunt, de még szerethető plüss Maci játékukat, amit a klub elárverez, és a befolyt adományt rászoruló gyerekek, családok támogatására fordítja.

Ha tud segíteni, adományát várjuk: Szigetvári Takarékszövetkezet: 50800128-15405793, Ha tag szeretne lenni, írjon nekünk e-mailt (InnerWheel.Kecskemet@gmail.com) és látogasson el klub ülésünkre (minden hónap első hétfője 19:00 óra, Kecskemét, Hotel Háromgúnár), Ha ismer olyan családot, személyt, intézményt, akinek nagy szüksége lenne a segítségre, jelezze nekünk, hogy segíteni tudjunk!

SZERVEZET CÉLJAI

Az InnerWheel Egyesület 2009. tavaszán alakult, tagjai olyan dolgozó nők, akik a kapcsolataikat, erejüket és szabadidejüket a közösségnek szentelik, hogy önzetlenül tegyenek a jóért, gyűjtsenek adományt és segítsék a rászorulókat.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Az InnerWheel Egyesület 2009. tavaszán alakult, tagjai olyan dolgozó nők, akik a kapcsolataikat, erejüket és szabadidejüket a közösségnek szentelik, hogy önzetlenül tegyenek a jóért, gyűjtsenek adományt és segítsék a rászorulókat.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az Egyesület célja a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése mely során az oktatási és kulturális intézményhálózat tárgyi feltételeiben meglévő ellátásbeli különbségek oldására törekszik. Emellett iskolák támogatása, oly módon, hogy a fogyatékos és rászoruló diákok részére pénzbeli támogatás nyújt, mely tevékenysége során gyűjtéseket és aukciókat szervez. Ezek a bevételek szolgálnak az adományok fedezetéül.
Segítjük még az oktatási és kulturális intézményeket, egyesületeket, csoportok és magánszemélyek kultúrateremtő, kultúraközvetítő és kultúramegőrző tevékenységét. További célunk még kiemelkedő eredményeket elért személyek és csoportok további fejlődése , valamint a különböző versenyekre és rendezvényekre történő felkészülés eredményessége érdekében anyagi támogatás nyújtása. Inner Wheel Klub tagok tovább folytatják jószolgálati munkájukat és várják az adakozók, segíteni vágyók jelentkezését!

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az InnerWheel Klub eddigi tevékenységei a következők voltak:- angolpólyát varratnak minden évben a Kecskeméti Kórház Újszülött osztályának, - Gyermeknapon 140 rászoruló diáknak szerveznek ingyenes meseelőadást, és vendégül látjuk őket süteménnyel, üdítővel - a Kecskeméti Kórház Koraszülött részlegének egy 4,5 millió forintos inkubátor megvásárlásához több százezer forinttal járultak hozzá, - rászoruló, tehetséges diák támogatása sikeres tanulmányi eredményeik elérésében, - írószerek, játékok, könyvek gyűjtése rászoruló iskoláknak, - Mikulás napján a Kecskeméti Kórház Pszichiátriai osztályán, a nappali kórházi gondozottakat lepték meg pizzával és üdítővel, valamint ruhákat vittek nekik, - egy boardmaker plus szoftvert vásároltak, az autisták tanulási feltételeinek segítésére, valamint irodaszereket és szerszámokat is beszereztek a tanműhely számára, rendezvény szervezés, adománygyűjtés -a bevételt a rászoruló intézménynek, személynek ajánlják fel

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Inner Wheel Kecskemét Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Hajléktalanok szociális támogatása
Irányítószám 6000
Város Kecskemét
Cím Batthyány utca 1-7.
Adószám 19552550-1-03
Bankszámlaszám 50800128-15405793-
Telefonszám +36-20-6692656
Email innerwheel.kecskemet@gmail.com
Facebook https://www.facebook.com/IWCKecskemet
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejelentés alapján módosított
Tisztviselők neve Deli Gyöngyvér elnök, Tari Annamária titkár
Nyilvántartási száma 2988 / 2009
Alapítási éve 2009
Célok A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, mely során az oktatási és kulturális intézményhálózat tárgyi feltételeiben meglévő ellátásbeli különbségek oldására törekszik. Iskolák támogatása, oly módon, hogy a fogyatékos és rászoruló diákok részére pénzbeli támogatást nyújt, mely tevékenysége során gyűjtéseket és aukciókat szervez, melyek bevételei szolgálnak fedezetül. Az oktatási és kulturális intézmények, egyesületek, csoportok és magánszemélyek kultúrateremtő és kultúramegőrző tevékenységének támogatása. A kiemelkedő eredményeket elért személyek és csoportok további fejlődése, valamint a különböző versenyekre és rendezvényekre történő felkészülés eredményessége érdekében anyagi támogatás nyújtása.
Letölthető dokumentumok