Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE)

Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE)

1% -ot gyűjtő szervezet
Szakmai tovább- és átképzés, támogatás
email isze@isze.hu
telefon +06-1-4620415
adószám 18005464-2-41

Tehetséggondozás informatikával

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Versenyeken az általános és középiskolás diákok erdményeinek a díjazására, tehetséggondozó szakkörök, diákmentorok tevékenységének szervezésére, a feltételek biztosítására, fogyatékkal élők számára infokommunkációs akadálymentes weblapok szerkesztése, erre való felkészítés az egyetemes tervezés jegyében.

SZERVEZET CÉLJAI

szakmai érdekvédelem, versenyszervezés, pedagógus-továbbképzés, tehetséggondozás

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

szakmai érdekvédelem, versenyszervezés, pedagógus-továbbképzés, tehetséggondozás

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Tehetséggondozás informatikával, részvétel a Nemzeti Tehetségprogramban, pedagógusok továbbképzése akkreditált tanfolyamokon, részvétel EU-s projektekben, módszertani anyagok kidolgozása a Nemzeti Informatikai Startégiához is. Informatikai tanulmányi versenyek szervezése.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

17 év alatt 98 ezer pedagógus informatikai továbbképzése; 1090 feladatellátási helyen 17 ezer pedagógus interaktív táblás továbbképzése;
A Tehetséghidak programban 4 jó gyakorlat bejegyzése és megvalósítása kb. 100 csoportban. Kutatók Éjszakája programban, Színpadon a Természettudományok nemzetközi programban részvétel; Akkreditált Kiváló Tehetségpont cím elnyerése; Országos szintű Mentor Tehetségtanácsot működtet. Középiskolások programozás szakkörét szervezi évente.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete (ISZE)
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Szakmai tovább- és átképzés, támogatás
Irányítószám 1133
Város Budapest
Cím Vág u. 2/C. fszt.
Adószám 18005464-2-41
Bankszámlaszám 11644006-04493300-44000009
Telefonszám +06-1-4620415
Email isze@isze.hu
Web www.isze.hu
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Dr.Bánhidi Sándorné, Fülöp Márta Marianna
Nyilvántartási száma 4083 / 2013
Alapítási éve 1991
Célok Tehetséggondozás és képességfejlesztés; az informatika-számítástechnika oktatása és a kommunikációs kultúrára való nevelés; a digitális esélyegyenlőség elősegítése; az informatika-számítástechnika oktatás szakmai fejlesztése, ehhez kapcsolódó tudományos tevékenység és kutatás; szakmai és érdekképviselet, a szakma és az oktatók érdekvédelme; az informatikai kultúra terjesztése; európai integráció és a kárpát-medencei együttműködés iskolákkal, szakmai és civil szervezetekkel; a határon túli magyarsággal kapcsolatos nemzetközi tevékenység elősegítése, a fennálló és kialakuló nemzetközi kapcsolatok ápolása informatikai eszközökkel; továbbá a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségek, valamint az emberi és állampolgári jogok védelmének támogatása; oktatási intézmények közötti tájékoztatás elősegítése; kulturális tevékenység, felnőttképzés gyakorlati megvalósítása akkreditált és nem akkreditált programokon keresztül; képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás; egyéb emberi erőforrás ellátás; gazdálkodás; ismeretterjesztés; társadalmi párbeszéd a szakmai szervezetekkel; az oktatás és gazdasági szféra közötti tájékoztatás elősegítése; a szakterületen dolgozó szakemberek tájékoztatása és tapasztalatainak cseréje.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés