Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Kórházi eszköz- és mûszerfejlesztés

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány az Alapító okiratában megfogalmazott célokra gyűjti az adományokat, támogatásokat, azaz a Heim Pál Gyermekkórház ellátásának fejlesztésére, a gyógyítási és ápolási feltételek javítására, illetve a Kórház dolgozóinak szakmai tudásának fejlesztésére.

SZERVEZET CÉLJAI

A Heim Pál Kórházban egészségmegõrzés, betegségmegelõzés, gyógyító, rehabilitációs tevékenység, az ehhez szükséges eszközök beszerzése, épületállomány fejlesztése, felújítása, a gyermekkórházi ellátás fejlesztése. Az intézet szakembereinek tudományos munkájának és kutatásának elõsegítése.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A Heim Pál Kórházban egészségmegõrzés, betegségmegelõzés, gyógyító, rehabilitációs tevékenység, az ehhez szükséges eszközök beszerzése, épületállomány fejlesztése, felújítása, a gyermekkórházi ellátás fejlesztése. Az intézet szakembereinek tudományos munkájának és kutatásának elõsegítése.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A Heim Pál Gyermekkórház ellátásának fejlesztése, a gyógyítási, ápolási feltételek javítása, a szakmai fejlődés elősegítése, melyet az alábbi bontásban valósítunk meg:
1. a Kórház épületeinek felújítására;
2. új, korszerűbb műszerek, eszközök beszerzésére;
3. a dolgozók szakmai tudásának fejlesztésére.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A Heim Pál Kórház Fejlesztéséért Alapítvány tevékenységében egyik legjelentősebb a Kórház műszerparkjának fejlesztése. Az elmúlt években rendkívül sok műszerrel segítette a Heim Pál Gyermekkórház betegellátását. A pár százezer forintba kerülő pulzoximéterektől a 36 millió forintba kerülő modern ultrahang készülékig nagyon sok orvosi műszert adományozott a kórháznak, a támogatók segítségével.
Az Alapítvány másik nagy tevékenysége a Kórház épületállományának fejlesztése. Első ilyen akció 1994-ben az új CT helyének kialakítása volt. Majd a Kórház lapos tetős főépületére sátortető építése, mellyel bővíteni lehetett a Bőrgyógyászati és Toxicológiai osztályt. Majd a Fővárosi Önkormányzattal közösen, a Kórház „G” épületének megépítéséhez és berendezéséhez járultunk hozzá közel 1 milliárd forinttal 2009-ben. Ebben az épületben található Gyermekbelgyógyászati Osztály, a Gasztroenterológiai és Nefrológiai Osztály, az Alvás Laboratórium és az Endoszkópiás Laboratórium. Számtalan kolléga tudását fejlesztettük tanfolyamok, továbbképzések és kongresszusokon való részvétel támogatásával.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Kórházi eszköz- és mûszerfejlesztés
Irányítószám 1089
Város Budapest
Cím Üllői 86.
Adószám 19650397-1-42
Bankszámlaszám 10300002-20373229-00003285
Telefonszám +36-1-459-9193
Email alapitvany@heimpalkorhaz.hu
Web www.heimalap.hu
Facebook www.facebook.com/heimpalkorhazalapitvany
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=VyKYurkRpcU
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Danka Zoltán, Gregor Gábor, Molnár Ferencné, Smrcz Ervin, Persányi Miklós, Nébel József Ferenc, Berkes Mária Gabriella, Benkő József, dr. Petuhov Erzsébet, dr. Kiss András Pál, dr. Katona Gábor, dr. Limbach Viktória
Nyilvántartási száma 935 / 2013
Alapítási éve 1990
Célok A Heim Pál Gyermekkórház ellátásának fejlesztése, a gyógyítási-ápolási feltételek javítása, a szakmai fejlődés elősegítése.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés