Harmónium Független Kommunikációs Egyesület

Harmónium Független Kommunikációs Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Támogasd környezetvédelmi programjaink folytatását és továbbfejlesztését adód egy százalékával!

Mire is költöttük eddig a pénzt? Ha találkoztál velünk ökonapon, vagy más rendezvényen, akkor saját bőrödön tapasztalhattad, ha nem, akkor itt megtalálod!

Harmónium Egyesület, 18185944-1-42

SZERVEZET CÉLJAI

Civil szervezetek mûködésének segítése: jogi, gazdasági, pályázati segítségnyújtás, képzések szervezése, valamint független média: PR kampányok szervezése, önálló kiadványok megjelentetése.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Civil szervezetek mûködésének segítése: jogi, gazdasági, pályázati segítségnyújtás, képzések szervezése, valamint független média: PR kampányok szervezése, önálló kiadványok megjelentetése.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az ifjúság környezettudatosságának erősítése érdekében országszerte ökonapokat, foglalkozásokat tartunk, kreatív alkotói pályázatokat indítunk különféle környezetvédelemmel kapcsolatos témában.
Emellett kiemelten fontos a határon túli magyarság, ezen belül is a szórványmagyarság értékeinek feltárása, disszeminációja, magyar-magyar kapcsolatok építése, a magyar identitás erősítése, a kétnyelvűség előnyeinek tudatosítása.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Aprólépés csapatunkkal az elmúlt években országszerte számos kreatív, színes környezet-és egészségtudatossággal kapcsolatos foglalkozást tartottunk kicsiknek és nagyobbaknak iskolákban, ifjúsági házakban, fesztiválokon.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Közhasznú oktatási tevékenység (kht)
Irányítószám 1082
Város Budapest
Cím Leonardo da Vinci utca 1. 2./14.
Adószám 18185944-1-42
Bankszámlaszám 16200216-00142627-00000000
Telefonszám +3612103090
Email info@harmonium.hu
Web www.harmonium.hu
Facebook https://www.facebook.com/harmoniumegyesulet
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Gutjahr Zsuzsanna
Nyilvántartási száma 11246 / 2014
Alapítási éve 2004
Célok A tudatosság népszerűsítése, legyen szó pénzügyi döntésről, identitásról, közlekedésről, vagy vásárlásról. Cél az ifjúság környezettudatosságának erősítése, egészségmegőrzése és az összefüggések megértésére sarkallás. Kiemelten fontos a határon túli magyarság, ezen belül is a szórványmagyarság értékeinek feltárása, disszeminációja, magyar-magyar kapcsolatok építése, a magyar identitás erősítése, a kétnyelvűség előnyeinek tudatosítása. Civil szolgáltatóként célunk a tagok és a célcsoport számára tanácsadás(pl.: menedzsment, ifjúság- és környezetvédelmi és drogprevenciós), képzés, szükséges szolgáltatások nyújtása, kapcsolattartás segítése, érdekképviselet ellátása, ezen belül jogi-, PR- és marketing tanácsadás, rendezvényszervezés, valamint sajtómegjelenés biztosítása. Kiemelt figyelemmel ezen szervezetek tudományos és kulturális tevékenységéhez kapcsolódó szakmai háttér biztosítására, valamint a tagok ilyen irányú vállalásainak és munkájának aktív segítésére. Az egyesület tevékenységének és közreműködésének célcsoportjai: gyermek és fiatalkorúak, oktatásban résztvevők, aktív felnőttek, szociálisan hátrányos helyzetű rétegek és nemzeti, etnikai kisebbségek, határon túli magyarok.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés