Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Munkanélküliség kezelése

Fogyatékossággal élők munkahelyteremtési programja

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Célunk, hogy munkahelyteremtéssel, integrációs programokkal és figyelemfelhívó kampányokkal segítsük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját. Arra gyűjtünk, hogy minél több megváltozott munkaképességű személy dolgozhasson nálunk és minél színvonalasabb kulturális, művészeti és integrációs programmal támogathassunk a fogyatékossággal élő emberek beilleszkedését a társadalomba és a munka világába. Szükségünk van továbbá újabb fejlesztésekre annak érdekében, hogy teljes egészében akadálymentes lehessen intézményünk, a támogatások jelentős részét erre szeretnénk fordítani.

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk munkahelyteremtéssel, figyelemfelhívó akciókkal támogatni a fogyatékossággal élő emberek társadalmi beilleszkedését, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának bővítését, és akadálymentes programokkal biztosítani mindenki számára a feltételeket a kikapcsolódásra, kultúrafogyasztásra.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk munkahelyteremtéssel, figyelemfelhívó akciókkal támogatni a fogyatékossággal élő emberek társadalmi beilleszkedését, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának bővítését, és akadálymentes programokkal biztosítani mindenki számára a feltételeket a kikapcsolódásra, kultúrafogyasztásra.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Alapítványunk 2016 márciusában megnyitotta a Premier Kultcafét, egy egyedülálló fogyatékosság-barát kulturális központot és kávézót Budapest belvárosában. Arra törekszünk, hogy programjainkon keresztül egyre közelebb kerüljenek egymáshoz a sérült és ép személyek. Mindeközben olyan figyelemfelhívó kampányokat szervezünk, melyekkel azt szeretnénk elérni, hogy a társadalom nyitottabb és elfogadóbb legyen a fogyatékossággal élőkkel szemben, és ösztönözzük a munkaadókat megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Hosszú távú célunk, hogy a jövőben a Premier Kiltcaféhoz hasonló intézmények nyissák meg kapuikat országszerte. Ezzel is szeretnénk elősegíteni a fogyatékossággal élők önálló munkavállalásának lehetőségét, és egyúttal ösztönözni kívánunk más intézményeket is arra, hogy megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásával járuljanak hozzá a pozitív társadalmi változásoz.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az elmúlt összegyűjtöttük a fedezetet az álmaink megvalósításához. Több éve tartó figyelemfelhívó kampányunknak köszönhetően a hazai közélet meghatározó szereplői szólalnak fel évről évre a fogyatékossággal élő személyek érdekében, és ajánlották fel plüssmackóikat az alapítványunk által szervezett jótékonysági árverésre. Ezzel széles körben tudjuk eljuttatni üzenetünket a társadalomhoz, és vagyunk képesek a szemléletformálásra. A Premier Kultcafé 2016. márciusi megnyitása óta annak üzemeltetésén, fejlesztésén és színes programokkal való megtöltésén dolgozunk nap mint nap.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Munkanélküliség kezelése
Irányítószám 1126
Város Budapest
Cím Nárcisz utca 12/A.
Adószám 18397482-2-42
Bankszámlaszám 17000019-15255471-
Telefonszám +36-70-5147914
Email info@fogadjorokbeegymacit.hu
Web http://fogadjorokbeegymacit.hu/
Facebook https://www.facebook.com/fogadjorokbeegymacit
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCldMhxkg6xWjhKaanxI6pJw
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Kárász Róbert
Nyilvántartási száma 11653 / 2012
Alapítási éve 2013
Célok A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának bővítésének segítése, munkahelyteremtési programmal és az ahhoz szervesen kapcsolódó figyelemfelkeltő társadalmi célú kampányok segítésével.
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet pk_142.pdf
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés