Érthetően az Egészségért  az Orvosok és  Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány

Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

” Senki nem tehet érted többet, minthogy segít neked, segíteni önmagadon.” (Samuel Smiles)

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Az Alapítvány harmadik alkalommal ír ki díjmentes pályázatot  ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT című továbbképzésen való részvételre. Az adományok teljes összegét ezen képzés megvalósítására használja fel.

Az egészségügyi ellátásban dolgozóknál a növekvő elvárások miatt mentális fásultsági, súlyosabb esetekben testi tünetek jelenhetnek meg. Ezek kártékonyan befolyásolják a gyógyító munkát, a munkahelyi, családi viszonyokat, az egészségügyi dolgozók életminőségét.

A képzés a gyógyító jelenlét megőrzését célozza az egészségtudatosság, kiégés-megelőzés, hatékony kommunikáció, önismeret fejlesztésével.

 

 

SZERVEZET CÉLJAI

A társadalom elvárásai az egészségügyi dolgozók felé igen magasak. Szakadék van a betegek és a túlterhelt orvosok, egészségügyi dolgozók lehetőségei között. Az alapítvány ez a szakadékot igyekszik áthidalni azzal, hogy mindkét oldalán tevékenyen részt vállal a kommunikációs nehézségek feloldásában.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A társadalom elvárásai az egészségügyi dolgozók felé igen magasak. Szakadék van a betegek és a túlterhelt orvosok, egészségügyi dolgozók lehetőségei között. Az alapítvány ez a szakadékot igyekszik áthidalni azzal, hogy mindkét oldalán tevékenyen részt vállal a kommunikációs nehézségek feloldásában.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az Alapítvány pályázatot ír ki ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT című továbbképzésen való részvételre. A képzés célja az egészségügyi szakdolgozók lelki egészségvédelme, különös tekintettel a kiégés megelőzésére, stresszkezelő készségeik, betegkommunikációjuk fejlesztésével. A képzés azon a felismerésen alapul, hogy mások szolgálata nagyfokú elköteleződést, fáradságot és folyamatos jelenlétet igényel. A hosszú távon segíteni képes embernek szüksége van az erőforrás- és fejlődéshangsúlyú szemléletre, a tudatosságra és az énvédelemre, hogy munkavégzése továbbra is hivatás maradhasson. Programunk egyszerre célozza az egészségügy résztvevői közötti belső és külső kommunikáció színtereit.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Alapítványunk mind a 17 egészségügyi szakmacsoport részére kiírt kreditpontos szakdolgozói képzéseket tart, valamint orvosképzéseket szervez és tart, a Semmelweis Egyetem akkreditált képzőhelyeként.
2014-ben a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával közösen megvalósított egészségügyi szakdolgozói kreditpontos képzéseinken közel 600 fő vett részt.
2012-ben a legjobb kis költségvetésű kampány különdíjasa lett.
/Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület /

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás
Irányítószám 2800
Város Tatabánya
Cím Jegenye utca 88.
Adószám 18136081-2-11
Bankszámlaszám 12020407-01196003-00100001
Telefonszám +36-20-5401101
Email info@erthetoen.hu
Web www.erthetoen.hu
Facebook https://www.facebook.com/erthetoenalapitvany/?fref=ts
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Székely Péter
Nyilvántartási száma 10863 / 2012
Alapítási éve 2009
Célok A társadalom elvárásai az egészségügyi dolgozók irányába változatlanok, sőt egyre többet szeretnének megtudni a megelőzésről vagy alternatív terápiás lehetőségekről. Ellentmondás és szakadék van az információra éhes betegek és a túlterhelt orvosok egészségügyi dolgozók lehetőségei között. Az alapítvány ezt az ellentmondást kívánja munkájával feloldani, a szakadékot áthidalni, úgy, hogy a híd mindkét oldalán tevékenyen részt vállal a nehézségek feloldásában.
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet eea_beszamolo_2015.pdf
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés