Ephebus Egyesület

Ephebus Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

kultúra - oktatás - dráma - színház - emberi jogok - civil - non-profit

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Szükségünk van egy saját helyre. 

  • Egy irodára, ahol szervezhetünk programokat, írhatunk pályázatokat és ami állandó munkahelyünk lehet.
  • Egy próbateremre, ahol gyakorolni és próbálni tudunk a csoportjainkkal, nemzetközi konferenciákat tarthatunk és ami a folyton növekvő közösségünk otthona lehet

Készítettünk három videót, amelyben erről részletesebben is beszámolunk:

 

SZERVEZET CÉLJAI

A játékot, mint informális oktatási-nevelési és közösségfejlesztési eszközt használjuk munkánk során fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt. Célunk, hogy minél tágabb körben működhessünk együtt más civil szervezetekkel és magánszemélyekkel, hogy egymástól tanulva folyamatosan fejlődhessünk.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A játékot, mint informális oktatási-nevelési és közösségfejlesztési eszközt használjuk munkánk során fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt. Célunk, hogy minél tágabb körben működhessünk együtt más civil szervezetekkel és magánszemélyekkel, hogy egymástól tanulva folyamatosan fejlődhessünk.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

* Táborszervezés - 2011 óta indítunk nyaranta 8 - 18 év közötti gyerekeknek fantázia-dráma táborokat hatalmas sikerrel.
* Képzések/tréning - 2013 óta tartunk nemzetközi és belföldi csapatépítő, felkészítő, színháznevelési, improvizációs, szervezetfejlesztő tréningeket különböző szervezeteknek és csoportoknak
* Színjátszók - A Fórum Társulat 2013 óta tart színjátszó foglalkozásokat felnőtteknek, kezdő és haladó szinten (angol és magyar nyelven is)
* Színházi nevelési csoport - A csoport egy a színházi nevelési előadás elkészítésén dolgozik a Fórum Társulat trénereinek segítségével. A projekt a European Peer Training Organisation (EPTO) pályázata alapján működik, a benne való részvétel teljes mértékben önkéntes alapú mind a színészek, mind az őket felkészítő trénerek részéről.
* Foglalkozások - Rendszeresen tartunk drámás foglalkozásokat gyerekeknek iskolai kereteken belül és szabadidős elfoglaltságként is.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az Ephebus Egyesületet 2011-ben alapítottuk fiatal egyetemistákként, hogy elindíthassuk első saját táborunkat, Naszin Nadilt. Az első években a fő profilunk a táboroztatás volt, a sikereink kevésbé voltak számszerűsíthetőek még.

2013-ban megalakult a Fórum Társulat (a színháznevelési társulatunk) és becsatlakoztak az Egyesületünkhöz, mint a második fő ágazatunk. Innentől kezdve egy új szinten kezdett el dolgozni az egyesület, hisz pályázatokat írtunk (és sokszor nyertünk), a Fórum Társulat rengeteg nemzetközi kapcsolatot épített ki az elmúlt években, mind tréningeken és konferenciákon mind közös együttműködéseken keresztül.

A nagy sikerre való tekintettel 2015-ben elindítottuk második táborunkat, Nadil Naent, amellyel megalakult hivatalosan is a Nadili részlegünk, amely elsősorban gyerekprogramok szervezésével és táboroztatásával foglalkozik.

Az Egyesületünk non-profit szervezetként apránként építkezik, alulról, közösségi segítséggel, melyben a sikerek a személyes és csoportos élményekben, gazdagodásban és fejlődésben mérhetőek.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Ephebus Egyesület
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Közhasznú kulturális tevékenység (kht)
Adószám 18216420-1-42
Bankszámlaszám 16200106-00232247-00000000
Telefonszám +36204036641
Email ephebusegyesulet@gmail.com
Web http://ephebus.org
Facebook http://fb.com/ephebusegyesulet
Youtube https://www.youtube.com/channel/UC8J3neqAdarznfwmQyju-XA
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés