Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

STOP LEUKÉMIA

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Életmentő defibrillátor készülék  a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztálya számára

Egy korszerű, a legmodernebb technikát megtestesítő defibrillátor berendezés a leukémiás és rákos gyermekeknél nélkülözhetetlen az életveszélyes kardiológiai állapotok elhárításában. A kezelések során a beteg gyermekek kardiológiai ellátása, esetleges újraélesztése igen gyakran elkerülhetetlen. A defibrillátor, amely elektródákkal a beteghez csatlakoztatva képes a szívritmus elemzésére, kommunikál az elsősegélynyújtóval; kamrai ritmuszavar észlelése esetén figyelmeztet az elektrosokk szükségességére, és csak engedélyezni kell egy gomb megnyomásával az életmentő áramütést.  Egy korszerű, minden igényt kielégítő defibrillátor berendezés így nélkülözhetetlen.

.

SZERVEZET CÉLJAI

Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A 2003-ban alapított Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a Magyarország területén élő leukémiás és egyéb rákos megbetegedésekben szenvedő gyermekek életkörülményeinek javítása, gyógyulásra való esélyük növelése. Magyarországon jelenleg mintegy 1500 – 2000 leukémiás és egyéb daganatos megbetegedésben szenvedő gyermek küzd az életéért. Anyagi támogatást nyújtunk a gyermekonkológiai központoknak, amelyet részletesen a www.leukemias.hu oldalon találhatnak meg részletesen. Valamint többek között a legfontosabb programunk a családtámogatási program, amelynek keretében 81.000.000 Ft-ot meghaladó összeget adtunk át az évek során több mint 400 családnak havi anyagi támogatás során 2012.szeptemberéig.
Hisszük és valljuk, hogy az elesettek megsegítésére a társadalom egészének kell összefognia; erőfeszítéseink csak így lehetnek sikeresek. Az Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legtöbb leukémiás gyermek részére nyújtson támogatást. Ön is fontos ennek a küldetésnek a megvalósulásában.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Családtámogatási programunk keretében 81.000.000 Ft-ot meghaladó összeget adtunk át az évek során több mint 400 családnak havi anyagi támogatás során 2012.szeptemberéig. A www.leukemias.hu honlapon részletesen megtalálható a Rólunk menüpont alatt az Eredményeink almenüben az évek során átadott összegek, amelyekből az onkológiai központok különböző életmentő gépeket szereztek be. Csak kiragadva egy példát 9.000.000 Ft összegben adtunk át egy, a leukémiás beteg gyermekek kezelésében életmentő hematológiai automata készülék megvásárlására a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályának 2008. szeptemberében.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás
Irányítószám 1026
Város Budapest
Cím Pasaréti út 122 C fszt./4.
Adószám 18181036-1-41
Bankszámlaszám 11702036-20689775-
Telefonszám +36-1-356-2136
Email info@leukemias.hu
Web www.leukemias.hu
Facebook www.facebook.com/leukemiasalapitvany
Google + https://plus.google.com/112559067568020882593/posts
Youtube youtube.com/gyermekleukemia
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Fodor Zsuzsanna
Nyilvántartási száma 8998 / 2008
Alapítási éve 2003
Célok A Magyarország területén élő leukémiás és egyéb rákos megbetegedésben szenvedő gyermekek életkörülményeinek javítása, a gyógyulásra való esély növelése.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés