EcoCenter Alapítvány

EcoCenter Alapítvány

Többcélú és egyéb oktatás, támogatás
telefon +36-1-467-0356
adószám 18210802-1-10

Egészséges ember-Egészséges környezet

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Támogatást az Alapítvány az alábbi 3 területen tervezi felhasználni:

1.Országos szintű  egészségügyi szűrések szervezése (légzésfunkciós vizsgálat, diabétesz szűrés, látásvizsgálat, komplex állapotfelmérés) melyhez pontos egyénre szabott szakmai tanácsadást is biztosítunk.

2.Egészségmegőrzéssel és környezetvédelemmel kapcsolatos előadások, oktatás megvalósítására, melyeket elsősorban a fiatalok számára, hiszen ők jelentik a jövő generációt, szemléletformálás elsődleges esetükben.

3.Az Alapítvány telephelyén működtetett konferencia központban több malaklommal valósítottunk meg nyílt napokat, egészséges életmódra nevelő programokkal, minden korosztály számára. Tevékenységünket szeretnénk országos vizsonylatra is kiterjeszteni.

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk az emberi egészség megőrzése és megóvása, környezettudatos magatartás kialakítása oktatás és szemléletformálás által. Az alapítvány az emberek, cégek, vállalkozók környezettudatos , felelősségteljes viselkedésének előmozdítását tartja szem előtt, egészségtudatos döntések érdekében.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Célunk az emberi egészség megőrzése és megóvása, környezettudatos magatartás kialakítása oktatás és szemléletformálás által. Az alapítvány az emberek, cégek, vállalkozók környezettudatos , felelősségteljes viselkedésének előmozdítását tartja szem előtt, egészségtudatos döntések érdekében.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Nemzetközi együttműködés keretein belül egy olyan értékelő rendszer létrehozásán dolgozik az Alapítvány, amely az alacsony képzettségű dolgozók munkaerőpiaci esélyeit hivatott növelni az által, hogy a korábban, munkahelyen szerzett tapasztalatait, tudását és készségeit értékeli. A teljes projekt 2015. szeptemberében zárul.
Programsorozatok keretén belül igyekszünk a lakosságot minél szélesebb körben megismertetni a krónikus betegségekkel, azok veszélyeivel, a korai felismerés fontosságával és megelőzésének lehetőségeivel. Felvilágosítást nyújtunk, ismereteket terjesztünk a témában, különösen a krónikus betegségek prevenciójáról. Ennek érdekében találkozókat, előadásokat, szűréseket és egyéb programokat szervezünk országszerte, betegtájékoztató anyagokat készítünk, melyeket rendezvények, célirányos események alkalmával juttatunk el a lakossághoz, orvos-beteg találkozókat szervezünk, egészségvédelmi prevenciós programokat dolgozunk ki és valósítunk meg.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az Ecocenter Közhasznú Alapítvány 2011-óta foglalkozik az egészség megőrzésével, az egészségtudatos magatartás fejlesztésével, az egészséges és fenntartható életmód népszerűsítésével. Céljaink elérése érdekében ingyenes lakossági programokat szervezünk, az elmúlt években több mint 200 helyszínen valósítottunk meg országos szűréseket, több ezer fő részvételével, illetve több helyszínen bonyolítunk dohányzásról való leszoktatást elősegítő programsorozatot (Hatvan és kistérsége, Budapest, Balatonfüred, Nagykanizsa, Kiskunfélegyháza,stb.). Előadásokat, oktatásokat, egyéb rendezvényeket, kampányokat szervezünk, és biztosítjuk az ehhez szükséges marketinget; kiadványokkal, prospektusokkal és szórólapokkal népszerűsítjük, tájékoztatunk és hívjuk fel a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára.
Szaktanácsadást biztosítunk az egészségmegőrzés és a környezettudatos életmód kialakításáról, az érdeklődők weboldalon, e-mailen és telefonon vehetik fel munkatársakkal a kapcsolatot, de igény esetén személyes ügyfélfogadásra is van lehetőség.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve EcoCenter Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb oktatás, támogatás
Irányítószám 3000
Város Hatvan
Cím Hegyalja út 140.
Adószám 18210802-1-10
Bankszámlaszám 11702012-20001429-00000000
Telefonszám +36-1-467-0356
Email info@ecocenter.hu
Web www.ecocenter.hu
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Halász Györk
Nyilvántartási száma 11293 / 2012
Alapítási éve 2011
Célok Az alapítvány fő célkitűzése az emberi egészség megőrzése és megóvása, környezettudatos magatartás kialakítása oktatás és szemléletformálás által.
Letölthető dokumentumok