Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Károsultak, üldözöttek rehabilitációja, jogvédelme

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

MIRE GYŰJTÜNK?

Célunk,hogy a lehető legtöbb kutyát menthessük meg a gyepmesteri telepekről!Őket rehabilitáljuk testileg és lelkileg is,majd szerető otthont,gazdát keresünk nekik.Vannak olyan kutyáink,akik régóta nálunk élnek,de koruk vagy más ok miatt nem találnak gazdára.Nekik is szeretnénk minél jobb körülményeket biztosítani.Az adományokból fizetjük minden költségünket:a panziódíjat,az élelmet,az állatorvosi számlát,az üzemanyagot,és minden egyebet,amire a kutyák ellátásohoz szükségünk van.Ez az összeg nem kevés,így minden apró segítség számít!Nagy szükségünk van az Állatbarátok támogatására!

SZERVEZET CÉLJAI

A kutyák védelmével kapcsolatos feladatok ellátása, mentés, rehabilitáció, ivartalanítás, örökbe adás. Az ebtartási kultúra színvonalának emelése. Oktatási feladatok ellátása a kutyatartás szabályairól, valamint az állatokkal szembeni megfelelő magatartásról.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A kutyák védelmével kapcsolatos feladatok ellátása, mentés, rehabilitáció, ivartalanítás, örökbe adás. Az ebtartási kultúra színvonalának emelése. Oktatási feladatok ellátása a kutyatartás szabályairól, valamint az állatokkal szembeni megfelelő magatartásról.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A tenni akaró állatbarátok összefogásával megalakult Ebárvaház Nonprofit Egyesület célja, hogy a menhelyekről, gyepmesteri telepekről, vagy közvetlenül gazdától átadott, gondozásukba került kutyákat szakemberek segítségével rehabilitálják, gyógyítsák, majd új gazdát találjanak nekik. Az Ebárvaházas kutyusok a sikeres örökbe adást követően is élvezik az Egyesület életre szóló felügyeletét. Támogatást nyújtunk élelemmel, felszereléssel olyan rászoruló családoknak, embereknek, akik kutyájukat szeretnék megtartani, de nincs megfelelő anyagi hátterük hozzá.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

283 örökbe adott kutya, egy részük - együttműködő partnerek segítségével - Németországban talált otthont. Mentett és rehabilitált kutyáinknak támogatóink segítségével egyre jobb körülményeket tudunk biztosítani, de folyamatosan szükségünk van jó szándékú állatbarátok segítségére. Az orvosi ellátás, ivartalanítás, rendszeres sétáltatás mellett minden elérhető eszközzel népszerűsítjük a menhelyes kutyákat, minden hétvégén nyílt napot tartunk, ahová egyre többen érkeznek. Decemberben a kutyakarácsonyon a négylábúak is velünk ünnepeltek, teljes jogú társként kezeljük őket, és sorsukat élethosszig figyelemmel kísérjük. Sok olyan kutyát juttatunk már új otthonhoz, akikről mások lemondtak, viselkedési vagy szervi bajok miatt. Nálunk meggyógyultak, testileg és lelkileg is rehabilitálódtak, mára pedig boldog családban élhetnek! Folyamatosan kapcsolatban vagyunk más állatvédő szervezetekkel, akiknek lehetőségeinkhez mérten próbálunk segíteni. Például egy kutya átvételével, vagy támogatók felkutatásával.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Eb Árvaház Nonprofit Egyesület
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Károsultak, üldözöttek rehabilitációja, jogvédelme
Irányítószám 1027
Város Budapest
Cím Fő utca 79. I. emelet/6/a.
Adószám 18524105-1-41
Bankszámlaszám 10700512-68477558-51100005
Telefonszám +36-20-314-1003
Email info@ebarvahaz.hu
Web www.ebarvahaz.hu
Facebook https://www.facebook.com/ebarvahaz
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCSKk63XMaja5Bo_BFJT1xTg
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Bakos Anikó elnök, Pataki András Lászlóné, Sebő Gyula, Barna-Németh Gabriella, Kerényi Zsolt
Nyilvántartási száma 15456 / 2014
Alapítási éve 2014
Célok Kutyák, mint állatok védelmével kapcsolatos feladatok ellátása, a kutyák környezetének jobbá tétele. Az ebtartási kultúra emelése.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés