Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport

Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport

1% -ot gyűjtő szervezet
Közhasznú egészségügyi szolgáltatás (kht)

"SEGÍTENI EZ A MI FELADATUNK"

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Célunk az elsősegélynyújtó-képzés értékének  és fontosságának hangsúlyozása, hogy a résztvevő fiatalok bátrabban, tudatosabban merjenek segítséget nyújtani a szaksegítség megérkezéséig.Hazánkban minden huszonötödik percben meghal egy ember szívmegállásban. Feltételezések szerint 70%-uk újraéleszthető lenne az első 3-5 percben. Szeretném a támogatásukat kérni  ,hogy minél több iskolában,közintézmenyekben  elsősegély nyújtó oktatást és bemutatókat szervezzünk nemzetközileg is elfogadott akkreditált vizsgával.

Oktatóink 2014.-ben nemzetközi versenyen kíváló eredményeket értek el .

SZERVEZET CÉLJAI

Elsősegélynyújtó tanfolyamok és oktatások szervezése,életmentéssel, betegszállítással kapcsolatos feladatok ellátása, sürgõsségi orvosi ügyelet, szociális gondozás és segélyezés, hátrányos helyzetû csoportok esélyegyenlõségének elõsegítése,katasztrófa elhárítás,

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Elsősegélynyújtó tanfolyamok és oktatások szervezése,életmentéssel, betegszállítással kapcsolatos feladatok ellátása, sürgõsségi orvosi ügyelet, szociális gondozás és segélyezés, hátrányos helyzetû csoportok esélyegyenlõségének elõsegítése,katasztrófa elhárítás,

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Szervezünk 2009 óta katasztrófa helyzetekben segíti és menti a bajbajutott lakosságot.Kiképzett Elsősegélynyújtók és mentőápolók bevonásával.Készek vagyunk bármilyen magyarországi katasztrófában, árvízben azonnal menni és résztvenni. A Speciális Mentési csoportunk magyarországi tanyákon krízis helyzetekben élő idős emberek támogatásában,orvosi ellátásában ,egészségügyi állapotuk
felmérésében a a Dél-Budapesti Katasztrófavédelemmel együttműködést kötve árvízi mentésnél,katasztrófa helyzeteknél helytállva segít.
15 európai országban a SAM.I. meg szeretné erősíteni az elsősegélynyújtó-képzés értékét és fontosságát, különösen a fiatalok körében.
2015. szeptember 29.-én 13.30 -kor 16 európai tagszervezettel együtt idén is megszerveztük a figyelem felkeltő Elsősegélynyújtó bemutatót , ezúttal a Liszt Ferenc Repülőtéren lévő Múzeum volt helyszín.
http://tenyek.hu/belfold/187689_gyerekek_elesztettek_ujra.html

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Ott voltunk a devecseri vörösiszap-katasztrófánál, és az árvíznél Szikszón, Edelényben és Boldván.(Önkénteseink :Nagykáta,Pánd,Tápióbicske ,Csongrád Megyei tanyáin is jártak,ahol a világtól elzártan élők egészségfelmérését és több esetben konkrét egészségügyi segítségnyújtást végeznek.)

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Közhasznú egészségügyi szolgáltatás (kht)
Irányítószám 1185
Város Budapest
Cím Üllői út 758.
Adószám 18062180-1-43
Bankszámlaszám 17000019-11273671-00000000
Telefonszám +36-06-1-290-04-04
Email info@deltamento.hu
Web www.deltamento.hu
Facebook https://www.facebook.com/Delta-Országos-Katasztrófa-Mentőcsoport-773143319433726/timeline/
Google + http://www.deltamento.hu
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Agócs Sándor
Nyilvántartási száma 5884 / 2012
Alapítási éve 1994
Célok Az egyesület célja olyan szellemi műhely és egészségmegőrző bázis kiépítése és szakmai szempontú működtetése Magyarországon, amely megfelel a közhasznúsági törvény, az egészségügyi törvény szellemének és a Nemzetközi Szamaritánus Szövetség szellemiségének.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés