DEBRECENI REGIONÁLIS KÖZLEKEDÉSI EGYESÜLET

DEBRECENI REGIONÁLIS KÖZLEKEDÉSI EGYESÜLET

1% -ot gyűjtő szervezet
Közlekedési rendszer fejlesztése, fenntartása
telefon +36-70-2053241

4031 Debrecen, Derék utca 100. 3/27.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

  • A menetrend.derke.hu információs oldal fejlesztése amelynek segítségével menetrendi alkalmazások számára is nyújtunk információt.
  • Könnyen átlátható, több szolgáltatót érintő utastájékoztató kiadványokat vonalhálózati térképeket és praktikus nyomtatott menetrendeket készítünk.
  • Közösségi közlekedéssel kapcsolatos ismeretterjesztő és hagyományörző rendezvényeket szervezünk. (Nosztalgia menetetek, üzemlátogatás, bemutató előadás)
  • Utasjogi és érdekvédelmi szolgáltatás és tanácsadás biztosítása. Utasjogi kiadványok készítése.

 

SZERVEZET CÉLJAI

Debrecenben és tágabb környezetében a közösségi közlekedés és a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, támogatása, valamint az ezen közlekedési módot igénybe vevő utasok és utazók érdekeinek képviselete..

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Debrecenben és tágabb környezetében a közösségi közlekedés és a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, támogatása, valamint az ezen közlekedési módot igénybe vevő utasok és utazók érdekeinek képviselete..

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Közösségi közlekedés népszerűsítésével, és a döntéshozatali folyamatokban az utasok érdekvédelmével foglalkozunk. A döntéshozók számára olyan javaslatokat, alternatív megoldásokat mutatunk be amellyel az utasok számára gyorsabb, kényelmesebb eljutási lehetőséget lehet biztosítani. Mind menetrend, mind vonalhálózat, mind infrastruktúra terén.

Az utasoknak igény szerint jogi és utazási tanácsokat biztosítunk. Segítséget nyújtunk, hogy kihez forduljanak utaspanasz esetén és az utazáshoz szükséges olyan többlet információkat adunk számukra, amelyet a szolgáltatók nem tudnak biztosítani. Kiegészítő utastájékoztató információkat nyújtunk. Állandó projektünk a menetrendi oldalunk (menetrend.derke.hu), amelynek adatait folyamatosan frissítjük és adatokat szolgáltatunk menetrendi alkalmazások számára

A modern megoldások mellett közlekedéstörténeti emlékek megőrzésére is figyelmet fordítunk. Nosztalgia meneteket szervezünk és elősegítjük, hogy a közösségi közlekedéssel kapcsolatos műszaki emlékek megmaradhassanak az utókor számára.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A menetrend.derke.hu utastájékoztató felület létrehozása.
Megvalósult szakmai javaslataink: Debrecenben a 11, 12, 22 és 24-es autóbuszvonalak átszervezéséhez kapcsolódó javaslataink.
A debreceni 2-es villamosvonal kiépítéshez javasolt Böszörményi úti autóbusz-megállóhely megvalósulása.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve DEBRECENI REGIONÁLIS KÖZLEKEDÉSI EGYESÜLET
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Közlekedési rendszer fejlesztése, fenntartása
Irányítószám 4225
Város Debrecen
Cím Haladás u. 26.
Adószám 18996081-1-09
Bankszámlaszám 10403428-00024811-00000002
Telefonszám +36-70-2053241
Email derke@derke.hu
Web http://www.deke.hu
Facebook https://www.facebook.com/derkehu
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Jónás Zoltán, Móricz Károly Péter, Dr.Vincze János
Nyilvántartási száma 3471 / 2013
Alapítási éve 2008
Célok Debrecenben és tágabb környezetében a közösségi közlekedés és a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, támogatása, valamint ezen közlekedési módot igénybe vevő utasok és utazók érdekeinek képviselete.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés