Csoport-téka Egyesület

Csoport-téka Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Célunk, hogy hátrányos helyzetű csoportok tagjait segítsük a társadalmi beilleszkedésükben.

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A Csoport-téka Egyesület és az Aflatoun holland szervezet együttműködésének keretében a fiatalok és a munkavállaláshoz szükséges készségek fejlesztésére szervezünk iskolai képzési programot. Mestertréner képzésre küldtük munkatársunk, aki jelenleg helyi trénerek képez, akik iskolai pénzügyi nevelési és szociális készségfejlesztési programot fognak működtetni. Jelenleg a prgoram szakmai anyagának adaptálására, és a program bevezetésének költségei gyűjtünk. 

SZERVEZET CÉLJAI

Alapértékeink: fontos számunkra az esélyegyenlőség, a másság iránti tolerancia, az együttműködés más szervezetekkel, és a változás menedzselése. Szolgáltatásainkban, egyéni tanácsadásban és tréningjeinkben, csoportjainkban munkánk partneri és ügyfélszolgálati szemlélettel végezzük.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Alapértékeink: fontos számunkra az esélyegyenlőség, a másság iránti tolerancia, az együttműködés más szervezetekkel, és a változás menedzselése. Szolgáltatásainkban, egyéni tanácsadásban és tréningjeinkben, csoportjainkban munkánk partneri és ügyfélszolgálati szemlélettel végezzük.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Munkaerőpiaci tréningeket szervezünk olyan ügyfeleknek, akik a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben vannak, illetve a velük foglalkozó segítő szakembereknek..
A Teatime angol nyelvű gyakorló klubunkba álláskeresők járnak nyelvet gyakorolni.
Bedolgozunk más civil szervezetnek: tartunk szülősegítő foglalkozásokat olyan szülőknek akik otthonukban halmozottan-súlyosan sérült fiatalokat nevelnek. Ebben a programban partnerünk a Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány..
Jelenleg egy holland pénzügyi nevelési és szociális készségfejlesztési program adaptálásán dolgozunk, mely óvodáskortól a középiskolás kor végéig tart foglalkozásokat fiataloknak. Ebben a programban az Aflatoun nevű holland szervezettel dogozunk együtt.
2016 decemberében közösen szervetünk konferenciát segítőknek, ahol gyakorlatban jól működő programokat mutattunk be, melyek munkavállaláshoz szükséges készségeket fejlesztenek.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az elmúlt több mint 15 évben számos munkaerőpiaci segítő programot valósítottunk meg, összedolgozva budapesti és pest megyei munkaügyi központokkal, több ezer embernek segítettünk állást találni.
Az első időkben drogprevenciós programjaink is voltak, később nyolc évig dráma csoportokat vezettünk problémás fiataloknak.
Programjainkban mindig közös a szociális készségek fejlesztése, a szakmai hálózatok építése, a civil szervezetekkel valószoros együttműködés, és a hátrányos helyzetű csoportok beilleszkedésének támogatása.
Rendszeresen tartunk egyéni és csoportos foglalkozásokat, melyeknek célja a kompetencia fejlesztés.

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Csoport-téka Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb oktatás, támogatás
Irányítószám 2040
Város Budaörs
Cím Deák Ferenc u. 16/2.sz.
Adószám 18691896-1-13
Bankszámlaszám 12012307-00141516-00100007
Telefonszám +36203620936
Email csoportteka@gmail.com
Web www.csoportteka.hu
Facebook http://www.facebook.com/allaskeresok
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejelentés alapján módosított
Tisztviselők neve Sófalvi Timea titkár, Miklós Emese (társelnök), Dolgos Dolli elnök
Nyilvántartási száma 3098 / 2014
Alapítási éve 2001
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet kozhasznusagi.2015.cst_.pdf
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés