Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Add Tovább, Hogy van Tovább! 14 év = 3000 teljesített kívánság = Csodalámpa

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A http://www.csodalampa.hu "A kívánságokról" rovatában publikáljuk a folyamatban lévő, támogatható kéréseket. Egy-egy kívánság teljesítését többen, cégek és magánszemélyek is támogathatják. E támogatókat a kívánságról készített beszámolónál tüntetjük fel.

Köszönettel fogadjuk pénzbeli és dologi támogatásukat a Csodalámpa országios kívánságteljesítő hálózata működésének biztosítására. Pénzzel támogatni átutalással, vagy  bankkártyájával tud.

Fontos projektünk a Csodabogarak, magánszemélyek és futó nagyköveteink viszik jó hírünket és gyűjtenek ismerösi körben kis összegű adományokat.

Szíves támogatását köszönjük!

SZERVEZET CÉLJAI

A CSODALÁMPA Alapítvány célja olyan, életet veszélyeztetõ betegségben szenvedõ 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a kívánság jellege vagy a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetõvé.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A CSODALÁMPA Alapítvány célja olyan, életet veszélyeztetõ betegségben szenvedõ 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a kívánság jellege vagy a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetõvé.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Nagybeteg gyerekek kívánságát teljesítjük 2003 óta..
Bármely más tevékenységünk ezt - a gyerekek boldogságát - szolgálja, mint. pl. a Csodalámpás gyerekeket kezelő kórházakban szervezett rendszeres mesedélutánok., a Libri Kft segítségével fenntartott könyvsarkok, stb.
Fontos projektünk a "CSODABOGARAK" - magántámogatók és jótékony sportoló nagyköveteink tevékenysége: ők részben nagy futóversenyeken indulva viszik jó hírünket, illetve ismerősi körükben kis összegű adományokat gyűjtenek konkrét kívánságok teljesítésére. A projekt honlapja: www.csodabogarak.com

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A Csodalámpa 2003-as alakulása óta több, mint 3100 kívánságot teljesített (ebből 2016-ban 273-at), világhírességekkel való személyes találkozástól egyszerű játékokig. Honlapunkon - http://www.csodalampa.hu - szinte minden teljesített kívánságról fényképes beszámolót találhat.
Országszerte 142 önkéntes segíti munkánkat a "csodalámpás betegségű" gyerekeket kezelő klinikák körzetében szerveződött csoportokban.
A gyerekek jó hangulata érdekében, a kórházi tartózkodás egyhangúságának oldására országszerte Csodalámpa-Libri könyvsarkokat hoztunk létre, a könyveket szülők és gyerekek egyaránt örömmel olvassák. Országos hírű színész támogatóinknak hála rendszeresen hallgathatnak mesét a gyerekek a kórtermekben.
Éves beszámolónkat 2007 óta a PricewaterhouseCoopers auditálja. A beszámolókat évekre visszamenőleg honlapunkon elolvashatják.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem
Irányítószám 1125
Város Budapest
Cím Alsó - Svábhegyi út 11.
Adószám 18248670-1-43
Bankszámlaszám 10918001-00000015-99050010
Telefonszám +36-1-3270910
Email info@csodalampa.hu
Web www.csodalampa.hu
Facebook https://www.facebook.com/csodalampa
Youtube https://www.youtube.com/user/Csodalampi
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejelentés alapján módosított
Tisztviselők neve Petri Sándor, Újfalusi Ildikó, Márkus Mónika, Kocsis Beatrix, Lusztig Noémi, Szabó Jilek Zsolt, dr. Rényi Imre, dr. Jádiné Németh Andrea
Nyilvántartási száma 8929 / 2014
Alapítási éve 2003
Célok Az alapítvány célja olyan, életet veszélyeztető betegségben szenvedő és a betegség miatt orvosi kezelés alatt álló 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy kívánságának teljesítése, akiknek családja megfelelő anyagi erőforrások hiányában nem teljesítheti ezeket a kívánságokat.
Letölthető dokumentumok
Közhasznúsági melléklet csodalampa_auditalt_beszamolo_2016_evrol.pdf
Adományi beszámoló
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés