Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

1% -ot gyűjtő szervezet
Kórházi és intézeti ellátás támogatása
telefon +36-20-512-9192

1039 Budapest, Petőfi u. 9/B

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

  • Eszközökre, kötszerekre a közkórházakban.
  • Elektromos működtetésű kórházi ágyak, gyógyászati eszközök, kórházi bútorok, egyéb felszerelési tárgyak beszerzésére és ingyenes, tartós használatba adására.
  • Egészségnevelő, felvilágosító előadások szervezésére.
  • A világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben eddig 4 helyreállító plasztikai sebészeti misszió valósult meg az alapítvány szervezésében.

SZERVEZET CÉLJAI

Alapítványunkat 2002-ben alapította dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. Tevékenységi körébe azon személyek védelme és segítése tartozik, akik egészségi állapotuknál vagy gazdasági helyzetüknél fogva keveset, vagy semmit sem tudnak tenni önmaguk védelmében és érdekeik érvényesítésére.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Alapítványunkat 2002-ben alapította dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. Tevékenységi körébe azon személyek védelme és segítése tartozik, akik egészségi állapotuknál vagy gazdasági helyzetüknél fogva keveset, vagy semmit sem tudnak tenni önmaguk védelmében és érdekeik érvényesítésére.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az alapítvány ingyen műtéteket végez itthon és külföldön, összehangolja az intézményekben a gyógyítással összefüggő szakmai egyeztetéseket, oktatást szervez, valamint orvosi műszerek, speciális kórházi bútorok, eszközök beszerzésében nyújt segítséget.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

A világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben 4 misszió valósult meg az alapítvány szervezésében; ez az első magyar alapítású plasztikai sebészeti misszió (2010-től indult).
Az alapítvány a János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályának plasztikai sebészeti ambulanciáján folytat kiegészítő és minőségjavító tevékenységet eszközök beszerzésével vagy annak támogatásával.
Elektromos működtetésű kórházi ágyakat, gyógyászati eszközöket, kórházi bútorokat, egyéb felszerelési tárgyakat szerveztünk 2002-től, több mint 62 alkalommal rászoruló egészségügyi és szociális intézményeknek. Az adományokból többek közt a szombathelyi, a keszthelyi, a nagykanizsai, zalaegerszegi, a bajai kórházak, és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Debreceni Orvostudományi Egyetem, budapesti Szent Imre és Szent István Kórházak és a budapesti Szent János Kórház is több ízben részesültek. A fuvardíjakra kértünk, és kaptunk támogatást Önöktől.
Eddig közel 400(!) testi és lelki egészségnevelő, felvilágosító előadást tartott Dr. Csókay András, az alapítvány elnöke és dr. Pataki Gergely alapító.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Kórházi és intézeti ellátás támogatása
Irányítószám 1039
Város Budapest
Cím Petőfi u. 9/B.
Adószám 18108220-1-41
Bankszámlaszám 62900177-11592112-00000000
Telefonszám +36-20-512-9192
Email info@cselekves.org
Web www.cselekves.org
Facebook https://www.facebook.com/cselekves
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Dr. Csókay András
Nyilvántartási száma 8691 / 2002
Alapítási éve 2002
Célok A legkiszolgáltatottabb személyek védelmezése és segítése, akik egészégi állapotuknál fogva semmit sem tudnak tenni önmaguk védelmére és érdekeik érvényesítésére.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés