Civil Művek Közművelődési Egyesület

Civil Művek Közművelődési Egyesület

1% -ot gyűjtő szervezet
Közhasznú mûvészeti tevékenység (kht)
telefon +36-30-4644476

Civil kurázsit mindenkinek!

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

MIRE GYŰJTÜNK?

A Meleg Férfiak Hideg Dikatúrák című film és könyv fővárosi és vidéki közönségtalálkozóinak megrendezésére gyűjtünk.

SZERVEZET CÉLJAI

A Civil Művek missziója az alulról építkező civil szféra erősítése és a kritikusan gondolkodók stimulálása filmekkel, drámapedagógiai módszerekkel, oktatási projektekkel, kreatív és histórikus írásokkal.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

A Civil Művek missziója az alulról építkező civil szféra erősítése és a kritikusan gondolkodók stimulálása filmekkel, drámapedagógiai módszerekkel, oktatási projektekkel, kreatív és histórikus írásokkal.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A napjainkban jellemző demokráciadeficit, az erősödő társadalmi különbségek számtalan érzékeny témát felvetnek. Abban hiszünk, hogy ezeket meg kell nevezni, meg kell mutatni. Te mit tennél? – a Civil Kurázsi Iskolája című drámapedagógiai projektünkkel, középiskolásokkal dolgozunk. Nem csak elgondolkodtatjuk a diákokat, de velük együtt megoldásokat is próbálunk keresni. Sőt, a civil kurázsi iskolájával ezt is megmutatjuk nekik, gyakoroltatjuk velük, hogy mit lehet tenni olyan helyzetben, amikor erőszak (akár verbális) történik, szemtanúként hogyan álljanak ki a bántalmazott mellett. suli.temittennel.hu

A videóinkkal egyedi helyzeteket, dokumentumfilmjeinkkel pedig nagyobb témákat, átfogóan dolgozunk fel. Választott témaköreink jellemzően valamely kisebbséghez köthetők: nők, hajléktalanok, melegek, zsidók, cigányok problémáit mutatjuk meg. Videóinkat a közösségi médiumokon tesszük közzé, filmjeinket nem csak a hazai mozik, de külföldi filmfesztiválok is vetítik. Jelenleg Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák című filmünk és könyvünk elkészítésén, majd bemutatóján dolgozunk.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Tavaly befejeztük a Te mit tennél? - a Civil Kurázsi Iskolája című projektünket, elindítottuk a melegferfiak.blog.hu oldalunkat.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Civil Művek Közművelődési Egyesület
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Közhasznú mûvészeti tevékenység (kht)
Irányítószám 1091
Város Budapest
Cím Üllői út 69. III./1.
Adószám 18260144-2-43
Bankszámlaszám 11708001-20555715-00000000
Telefonszám +36-30-4644476
Email civil.muvek@gmail.com
Web www.civilmuvek.com
Facebook www.facebook.com/temittennel
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Bejegyzett
Tisztviselők neve Takács Mária
Nyilvántartási száma 12359 / 2007
Alapítási éve 2007
Célok maradandó kulturális és művészeti értékek létrehozása, melynek érdekében az Egyesület létrehozza és működteti a Civil Film nevű stúdiót, létrehozza és működteti a Civil Színházi Műhelyt; - segíti és támogatja kortárs irodalmi és képzőművészeti alkotások létrejöttét, azoknak minél szélesebb körben történő megismertetését, melynek érdekében létrehozza és működteti a Civil Galériát.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés