Az Élet Gurul Tovább alapítvány

Az Élet Gurul Tovább alapítvány

Sportélet támogatása

Bármit is hoz a sors, az élet gurul tovább

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

A projektek a következőek: A Mentorprogram keretében öt szerencsés nem profi sportoló 1. komolyabb versenyére való felkészülését támogatjuk 1 éven keresztül. A résztvevők anyagi és szakmai támogatást kapnak a sportolói pályafutásuk elindításához. Az 1. Magyar Jótékonysági Rock(i) Fesztivál az alapítvány két főcélját kapcsolja össze. Lehetőséget és helyszínt teremt egyrészt az ismerkedésre, barátkozásra, közösségépítésre; másrészt a kerekesszékben űzhető sportágak megismertetésére. A tervezett programok: rock koncertek, stand up comedy, műhelybeszélgetés olimpikonokkal, és paralimpikonokkal, motivációs előadások, kerekesszékes sportágak kipróbálása.

SZERVEZET CÉLJAI

Legfőbb célunk a kerekesszékesek életminőségének emelése sportolói pályafutásuk támogatásával, társkeresési esélyeik növelésével, és új munkahelyek teremtésével. Fontos küldetésünk, továbbá hogy hatékony kommunikációval feléjük irányítsuk a társadalom figyelmét.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Legfőbb célunk a kerekesszékesek életminőségének emelése sportolói pályafutásuk támogatásával, társkeresési esélyeik növelésével, és új munkahelyek teremtésével. Fontos küldetésünk, továbbá hogy hatékony kommunikációval feléjük irányítsuk a társadalom figyelmét.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

Az Élet Gurul Tovább Alapítványnál hisszük, attól hogy valaki kerekesszékben ül, még teljes életet élhet, igaz szerelemre találhat, és motiváció vagy életcél lehet a sportolás, akár amatőr, akár profi szinten űzi azt. Mivel alapítványunkat nemrég indítottuk útjára, az anyagi lehetőségeink (egyelőre) korlátozottak, a lelkesedésünk, és az újabbnál újabb ötleteink, azonban visznek előre, egyre közelebb a kitűzött céljainkhoz. Induló alapítványként legfőbb tevékenységünk az ötleteink részletes kidolgozásán túl, a forrásteremtés, támogatók, keresése és pályázati anyagaink összeállítása. A következő két évben szeretnénk elindítani a profi és amatőr kerekesszékes sportolókat támogató mentorprogramunkat, megrendezni az 1. Magyar Jótékonysági Rock(i) Fesztivált, és létrehozni két társadalmi célú vállalkozást, melyek profitját az alapítvány működésére és újabb programjainak megvalósítására fordítanánk. Ahhoz, hogy a terveink valóra váljanak, szükségünk van, olyan társadalmi felelősségvállalásban élenjáró cégekre, akik hisznek bennünk és hosszútávon támogatják a törekvéseinket.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az, hogy alapítványunk létrejött nagyban köszönhető a KerekesSzerelem oldalnak. Miközben azt az oldalt fejlesztettük egyre jobban beleláttunk a kerekesszékesek mindennapjaiba és ismertünk meg fantasztikus embereket. De mindamellett, hogy teszik a dolgukat, azt vettük észre, hogy sokan választják a sportolói pályafutást életcélként. Úgy gondoljuk, ha még több támogatást kapnának, sokkal jobban fel tudnának készülni egy-egy versenyre és még jobb eredményeket érnének el. A másik célunk, amiért lényegében a KerekesSzerelem elindult, egy társ, barát, szerelem megtalálása az egyik legfontosabb dolog és öröm az életben. Mindezeket felismerve döntöttünk úgy, hogy belevágunk és létrehozzuk az alapítványt. Reméljük, minél több emberhez jut majd el a létezésünk és a célunk üzenete. Nagyon bízunk abban, hogy sokan mellénk állnak és segítenek elérni mindazt, amiért létrejöttünk!
Mert bármit is hoz az sors és bárhogyan is lesz, az élet gurul tovább…

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Az Élet Gurul Tovább alapítvány
Jogállás nem rendelkezik közhasznú jogállással
Tevékenységi kör Sportélet támogatása
Adószám 18650215-1-05
Bankszámlaszám 11734035-20013066-
Telefonszám +36709462427
Email info@azeletgurultovabb.hu
Web www.azeletgurultovabb.hu
Facebook https://www.facebook.com/azeletgurultovabb
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Letölthető dokumentumok