Alapítvány az idős és sérült állatokért

Alapítvány az idős és sérült állatokért

1% -ot gyűjtő szervezet
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Az élethez való jog, kortól független...

A megosztásod is segítség! Köszönjük!

Maci

MIRE GYŰJTÜNK?

Elsődlegesen a otthon (Tasa-tanya) felépítéséhez és működéséhez minden segítséget szívesen fogadunk, pénzbeli adomány, építőanyagot és természetesen kétkezi segítséget :) Egy állatbarát tervező segítségével a végleges tervek hamarosan elkészülnek, mely minden szempontból megfelelő lesz hogy a müködéshez szükséges engelyéket megkapjuk, az állatotthon hivatalosan és minden szempontból megfelelően tudjon müködni.Az otthon építése mellett az egyedek mentése, segítése is mindennapi feladatunk, így folyamatosan szükségünk van állateleledere és az orvosi költségek támogatására.

AISA Alapítvány   https://www.facebook.com/idosallatok Mastino Mentés   https://www.facebook.com/mastinorescue

SZERVEZET CÉLJAI

Egy speciális otthon építését tervezzük, amely teljes egészében az idős állatok életét tenné kényelmesebbé. A kennelek helyett udvarokat építünk , ami biztosítja a szabad mozgást. A fűthető épület pedig megoldás jelent a legyengült szervezetű, beteg, idős állatok számára.

Videó

RÓLUNK

SZERVEZET CÉLJAI

Egy speciális otthon építését tervezzük, amely teljes egészében az idős állatok életét tenné kényelmesebbé. A kennelek helyett udvarokat építünk , ami biztosítja a szabad mozgást. A fűthető épület pedig megoldás jelent a legyengült szervezetű, beteg, idős állatok számára.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK

A segítségre szoruló Mastino Napoletano egyedek mentése, gondozásba vétele, testi-lelki rehabilitációja és megfelelő gazdához történő örökbeadása.
Szeretnénk változtatni a magyarországi állattartási kultúrán, terjeszteni a felelős állattartást, megismertetni a Mastino Napoletano fajtát, segíteni a neveléssel-tartással kapcsolatosan.
Szeretnénk mihamarabb felépíteni a saját állatotthonunkat, ahol az idős állatok mellett a mastinokat is biztonságosan el tudjuk helyezni átmenetileg míg gazdát találunk számukra vagy szükség esetén véglegesen.
https://www.facebook.com/mastinorescue

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

Az állatotthonhoz minden szempontból megfelelő terület már megvan, ez nagy lépés számunkra. Mivel az alapítvány a jövőben sem szeretne gyepmesteri tevékenységet ellátni, önkormányzati, állami támogatás nélkül, 100%-ban saját erőből jutott el a mostani szintre és a továbbiakban is csak saját és a támogatok/támogatások, pályázatok erejéből és lehetőségeiből tudja megvalósítani célját.

GALÉRIA

SZERVEZETI ADATLAP

Alapadatok
A szervezet neve Alapítvány az idős és sérült állatokért
Jogállás közhasznú
Tevékenységi kör Állatkórház, állatmenhely, támogatás
Irányítószám 2030
Város Érd
Cím Emil u. 68.
Adószám 18716030-1-13
Bankszámlaszám 10918001-00000027-62060003
Telefonszám +36-20-2222780
Email info@idosallatok.hu
Web http://www.idosallatok.hu
Facebook https://www.facebook.com/aisaalapitvany/
Google + https://plus.google.com/u/0/b/102287071585179206340/102287071585179206340/about/p/pub
Youtube https://www.youtube.com/user/Tasa600
Az Országos Bírósági Hivatal adatai
Szervezet státusza Jogerős határozat alapján módositott
Tisztviselők neve Skobrák Terézia (elnök)
Nyilvántartási száma 2908 / 2014
Alapítási éve 2007
Célok Állatmenhely létesítése, kóbor ebek befogása, őrzése, állatvédelmi őrszolgálta működtetése és kóbor állatok elhelyezése, állatvédelmi oktatás, az állatokkal szembeni megfelelő magatartásra nevelés, környezet-és természetvédelem, épített és természeti környezet védelme, környezeti ismeretek terjesztése és fejlesztése, körzeműködés a település közbiztonságának biztosításában.
Letölthető dokumentumok
Nyomtatható 1%-os nyi­lat­ko­zat letöltés