Online adományozás bankkártyával – Legyen Ön a különbség!

 

Nagyon sokat tehet az ügyért, ami fontos Önnek!

Adományozzon egyszerűen, online, bankkártyával!

 

Adhat Adatbázisunkban több mint 80 olyan civil szervezetet talál, melyeket online adományozással támogathat. A kiválasztott szervezet számára az internetes vásárlásokkal megegyező módon online, bankkártyás fizetéssel adományozhat. A szervezeteknek utalt adományokból az OTP Bank kedvezményes, kártyatípusonként eltérő, 1,5 - 2% tranzakciós költséget von le.

A civil szervezet kiválasztása (kattintsa be a "Bankkártyás adományozás" opciót) után az Adhat Adatlapról egy kattintással érheti el a Bankkártyás adományozás szolgáltatást!

Nevét és e-mail címét kötelezően meg kell adnia, ezek az adományozott szervezet számára is hozzáférhető adatok. Ezzel lehetőséget ad a szervezetnek, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot. Az egyéb adatai (nem, születési év, végzettség, irányítószám) megadásával hozzájárulhat adományozási szokásokat felmérő statisztikák és tanulmányok készítéséhez.

 

Miért érdemes a bankkártyás adományozást választania?

  1. kényelmes és egyszerű

  2. az online megoldásnak köszönhetően bárhonnan támogathatja a kiválasztott szervezetét, ahol interneteléréssel rendelkezik

  3. több különböző összegből választhat

  4. adományozhat alkalmanként vagy rendszeresen

  5. a biztonságos kapcsolatot a tranzakció során az OTP garantálja 

  6. különböző, más-más tevékenységi körrel rendelkező szervezetek közül választhatja ki, hogy kit szeretne támogatni

  7. akár több Önnek szimpatikus szervezetet is tud támogatni 

 

 

Rendszeres Adományozás 

Válassza a rendszeres online adományozást, akár 1000 forintos összegtől.   A civil szervezetek működését leginkább a rendszeres adományok segítik, mert hosszú távon tervezhetővé teszik a bevételeik alakulását.

Az adományozott összeget - minden hónap 11-én - automatikusan vonjuk le bankkártyájáról, és havonta e-mailben küldünk értesítést a tranzakcióról. Az értesítés tárgya a következő: „Adhat.hu: Az adomanyozas sikerult!”

Fontos, hogy az adományozás során megadott e-mail címet megjegyezze! A rendszeres bankkártyás adományozást úgy mondhatja le, ha az adhat@niok.hu e-mail címre elküldi a támogatott szervezet nevét, az adományozás során használt e-mail címét, valamint a szolgáltatás megszüntetésének dátumát.

  •  

Egyszeri adományozás

A civil szervezet kiválasztása után az Adhat Adatlapról egy kattintással érheti el az egyszeri bankkártyás adományozást! Válassza ki az egyszeri adományozás opciót és az összeget, amivel támogatni szeretné őket! 2000 forint összegtől kezdődően adakozhat a szervezetnek!

 

Online adományozás könnyen, egyszerűen, bankkártyával.

A bankkártyás adományozást a NIOK Alapítvány és az OTP Bank indította el, a szolgáltatás bevezetése óta - 2011.03.17. - évről-évre egyre több adomány fut keresztül a portálon, a szervezetek egyre több adományozót érnek el, s ennek a pozitív folyamatnak köszönhetően 2016. december 31-ig összesen 93 691 773 Ft értékű adományt jutott el a különböző szervezetekhez.

Köszönjük!

Válassza ki kedvenc civil szervezetét az Adhat Adatbázisból!

Címkék: