Öt tökéletes ajándék férfiaknak

 
Biztosan mindenki ismeri azt az érzést, hogy nem tudja mit ajándékozzon párjának, hiszen minden szükséges holmija meg van és felesleges tárgyakat se szeretne vásárolni. Azonban vannak olyan alap darabok, amik klasszikusak, időtállóak és garantáltan minden férfi boldogan fogja viselni őket. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami minden alkalomra tökéletes meglepetés.

Karkötő

Manapság egyre népszerűbb lett a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak és szépek, azonban rengeteg olyan darabot tudunk már vásárolni különböző webshopokból, amiket rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni. A Trendhim nevezetű, dán webshop kínálata között a különböző elegáns bőr, gyöngy karkötőkön kívül számtalan sportosabb, vagányabb darabot találunk. Ilyen például a masszív paracord anyagból fonott karkötő vagy a hajó kötélből készült darab is. Sokan nem tudják azonban a paracord anyagot használják fel rengeteg országban általános hadi kötélzetként, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy  társunk milyen időközönként visel olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy hagyományos nyakkendő vagy egy manapság reneszánszát élő csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengeteg hétköznapi összeállításhoz is viselhetünk csokornyakkendőt, hiszen egy fehér inggel, sötétebb farmerral és egy elegánsabb stílusú cipővel minden férfinak tökéletesen áll. Az online áruház kínálata igen széles csokornyakkendők terén is, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a bohémabb, színesebb darabokig minden féle megtalálható.

Nadrágtartó

A nadrágtartó régiesebb néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, azonban az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűsége miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Fülbevaló

Nem is gondolnánk azonban egyre több férfi visel fülbevalót, hiszen minden ruházatot nagy mértékben kiegészít és színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között különböző fajtájú fülbevalókat találunk, hiszen a bedugós fülbevalóktól egészen a mágneses fülbevalókig minden típusú megtalálható.

Minden termék készleten van, így az esetleges termék hiánytól sem kell tartunk. Minden egyes darabot ingyenesen szállítanak ki a csomag méretétől és árától függetlenül, ezen kívül pedig esetleges probléma esetén 365 napos pénzvisszatérítést is garantál a cég minden vásárlójának.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált díszzsebkendőt viselni hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni párunk nyakkendőjének anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyediséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe.

Hírlevél rovat: 

További hírek

Nincsenek hírek.