Hétköznapi csodák pályázat a 15. ARC-on

 
15. ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS ARC+ Hétköznapi csodák Pályázat magyar civilszervezeteknek és kreatív ügynökségeknek

Kedves Civilszervezet!

Mutasd meg a szervezeted hétköznapi csodáit!

"Hétköznapi csodák" címmel külön felhívással fordulunk hozzátok és a kommunikációs szakmához a 15 ARC pályázat keretében, amivel többszázezer ember figyelmét kelthetitek fel szervezetetek támogatandó ügye iránt.

 

A MACI - Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok program együttműködésével, a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a civilszervezetek kiemelt megvilágításba kerülnek az idei ARC-on.

Idén a civilszervezetek és a kommunikációs ügynökségek/kreatív szakemberek felé külön felhívással fordultunk. Úgy gondoltuk, a rendelkezésünkre álló eszközökkel támogatunk benneteket, tiszteletre és elismerésre méltó tevékenységetek, és elért eredményeitek kommunikálásában. Mivel úgy véljük, csodálatos dolog, amit nap mint nap megtesztek a közjó érdekében, ezért "Hétköznapi csodák" címen írtuk ki pályázatunkat.

Egyszerre juttatjuk el pályázati felhívásunkat a kommunikációs szakmának és nektek. A kreatív szakembereket arra kértük, hogy tudásukat kínálják fel pro bono számotokra. Szeretnénk, ha tevékenységetek fontosságának és színvonalának megfelelő pályamunkák születnének.

.A 15. ARC kiállításon 5-11 plakáthelyet biztosítunk azoknak az alkotásoknak, amelyek a legszellemesebben, legkreatívabban mutatják be valamely civilszervezet munkáját, vagy egy-egy hétköznapi csodának tekinthető, konkrét tettét.

A pályázatot a civilszervezet nyújthatja be az ARC-nak. A pályázati kiírást itt olvashatjátok.

Amennyiben még nincs partner kommunikációs ügynökségetek, a MagNet Bank és az ARC segítséget nyújt abban is, hogy a lehetséges partnerek egymásra találjanak: 2015. július 1-jén, egy rapid randi keretein belül alkalmat adunk az ismerkedésre civilek és a pro bono szakmai segítségüket felajánló kreatívok között. Itt jó ügyek találhatnak olyan kreatív partnerre, aki a civilek számára ingyenesen formába önti és segít megmutatni azokat. A rapid randira itt lehet jelentkezni.

Reméljük, hogy a rapid randi segítségével is értékes munkakapcsolatok születnek!

Kérünk, hogy amennyiben érdekel ez az egyedülálló nyilvánosságot biztosító lehetőség, jelentkezz a rapid randi weboldalán!

 

Üdvözlettel,

Az ARC és a MagNet Bank csapata

Hírlevél rovat: 

További hírek

Barbi hat testvérével együtt került állami gondoskodásba hatévesen. Szülei imádták őket, de nem tudták eltartani a sok gyereket. Rendőrökkel törték rájuk az ajtót. A legerősebb kötődés számára Ildi, SOS-anyukája.
Utaztál már turnébusszal? Voltál már backstage-ben? Most itt az alkalom!
Dévától Budapestig, több mint 500 kilométeren keresztül tartó váltófutással gyűjtenek adományt Böjte Csaba árváinak a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja szervezésében június 23. és 27. között – tájékoztat a szervezet.
Május 20-ig nyújthatják be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé adóbevallásukat az önadózók, ami azt is jelenti, hogy most rendelkezhetnek az SZJA 1+1%-áról is! Éljünk a lehetőséggel, mert még mindig csak az adózók alig több mint 50%-a rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról. Ehhez idén is az adhat.hu adományportál, a legnagyobb hazai civil szervezeti regiszter nyújt segítséget.
2015 januárban, egy bevezető kampány keretében a MACI elindult az ismertség útján. Most itt az idő, hogy leleplezzük, hogy brummogásával és szerethető megjelenésével mit is képvisel.