Csatlakozz a Maffiához!

 
Utaztál már turnébusszal? Voltál már backstage-ben? Most itt az alkalom!

December különösen izgalmas hónap az adományozás tekintetében, hiszen Magyarországon egyedülálló kezdeményezés indult el. Az adjukössze+ kampány  keretében most nem csak a kedvezményezettek nyerhetnek, de az adományozók is! Hogy hogyan, és mit? 

A linkre kattintva  lehetőséged nyílik arra, hogy  Te is beszállj a játékba,  és ha nyersz, Senával és az  Irie Maffiával tarthatsz  egy vidéki koncertjükre!  

Most itt az alkalom,  kattints és tarts velünk!

Hírlevél rovat: 

További hírek

Barbi hat testvérével együtt került állami gondoskodásba hatévesen. Szülei imádták őket, de nem tudták eltartani a sok gyereket. Rendőrökkel törték rájuk az ajtót. A legerősebb kötődés számára Ildi, SOS-anyukája.
15. ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS ARC+ Hétköznapi csodák Pályázat magyar civilszervezeteknek és kreatív ügynökségeknek
Dévától Budapestig, több mint 500 kilométeren keresztül tartó váltófutással gyűjtenek adományt Böjte Csaba árváinak a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja szervezésében június 23. és 27. között – tájékoztat a szervezet.
Május 20-ig nyújthatják be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé adóbevallásukat az önadózók, ami azt is jelenti, hogy most rendelkezhetnek az SZJA 1+1%-áról is! Éljünk a lehetőséggel, mert még mindig csak az adózók alig több mint 50%-a rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról. Ehhez idén is az adhat.hu adományportál, a legnagyobb hazai civil szervezeti regiszter nyújt segítséget.
2015 januárban, egy bevezető kampány keretében a MACI elindult az ismertség útján. Most itt az idő, hogy leleplezzük, hogy brummogásával és szerethető megjelenésével mit is képvisel.