Az oldalról

 

Az adhat.hu oldalt, mely Magyarország egyik legrégebbi adományozási portálja, a NIOK Alapítvány indította útjára 2008-ban, azóta már  több mint egymillióan látogatták meg.

A portál létrehozásával az volt a célunk, hogy olyan felületet teremtsünk, mely mind az adakozók, mind pedig az adományokat fogadó civil szervezetek munkáját segítik. Az adományozás folyamatához pedig elméleti és gyakorlati segítséget próbáltunk nyújtani.

2013-ban a technikai és pénzügyi kihívásokra reagálva újítottuk meg az adhat.hu-t és létrehoztuk a jelenlegi oldalt, ahol az adományozók könnyen és egyszerűen segíthetik pénzadományokkal a legjobb és leginnovatívabb szervezeteket, valamint régi kedvenceiket.

Mi, a NIOK Alapítványnál feladatunknak tekintjük, hogy az adományozást egyszerűvé, szerethetővé és kifizetődővé tegyünk. Online és mobilkompatibilis megoldásainkkal és a legújabb technológiákat használva tesszük az adományozást élménnyé mindenki számára.

Munkánk során olyan szolgáltatásokat, programokat alakítunk ki és működtetünk, amelyek növelik a civil szervezetek eredményességét, hatékonyabbá teszik mindennapi munkájukat és adománygyűjtési tevékenységüket, valamint erősítik az üzleti szférához és a társadalom egészéhez fűződő kapcsolataikat.