Adománygyűjtés civil szervezeteknek könnyen és egyszerűen

 

Az adhat.hu adománygyűjtést segítő szolgáltatásainak célja, hogy a civil szervezetek minél könnyebben és egyszerűbben találják meg támogatóikat.

Szervezze meg adománygyűjtő kampányát, vegye fel a kapcsolatot jelenlegi vagy lehetséges adományozóival! Mi megadjuk a megfelelő eszközöket hozzá, valamint személyre szabott technikai támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek.

A NIOK Alapítvány megalakulása óta foglalkozik az adománygyűjtés és az adományozási kultúra fejlesztésével itthon, mivel fontosnak tartjuk, hogy a civil szervezetek és a segíteni vágyó emberek megtalálják egymást. Ezért indítottuk el szolgáltatásainkat, melyekkel igazán egyszerű az adománygyűjtés, és amiket egyszerűen igazíthat adománygyűjtő tevékenységéhez, és támogatói könnyen és gyorsan juttathatják el egyesületéhez vagy alapítványához támogatásukat.

A bankkártyás adományozást a NIOK Alapítvány
és az OTP Bank indította el, és a szolgáltatás bevezetése óta - 2011.03.17. -
évről-évre egyre több adomány fut keresztül a portálon, a szervezetek egyre több adományozót érnek el, s ennek a pozitív folyamatnak köszönhetően 2016. december 31-ig összesen 93 691 773 Ft értékű adományt jutott el a különböző szervezetekhez.

Az Adhat Vonal 2012 óta működik, jelenleg 60 szervezet veszi
igénybe. Eddig összesen 546 353 telefonhívás és sms érkezett, mely több mint 136 874 750 Ft értékű adományt ér!

Az adjukossze.hu oldalunkon 2016. év végéig már 174 sikeres gyűjtés ért véget - az összes kezdeményezés több mint 80%-a zárul sikeresen. Mindez közel 58 000 000 Ft értékű adományt és majdnem 9000 tranzakciót jelent.

Miért válassza az adhat szolgáltatásait?

  1. Ha nincs saját weboldala, akkor is megjelenhet az interneten! Az Adhat Adatlap elkészítése egyszerű, nem igényel különösebb technikai ismereteket.

  2. Ha már van saját weboldala és adományokat is gyűjt, az Adhat Adatlap segítségével egy ismert és nagy látogatottságú szakmai oldalon jelenítheti meg összefogóan adománygyűjtése céljait, és különböző adománygyűjtő eszközeit.

  3. Az adományozók könnyen és egyszerűen, akár egy kattintással támogathatják a NIOK Alapítvány három különböző adománygyűjtő szolgáltatásának segítségével.

  4. Az adhat.hu felületén térítésmentesen regisztrálhat, és indíthatja el Adhat Adatlapját! Egyéb szolgáltatásaink díjazásáról a szolgáltatások menüpontjai alatt tájékozódhat.

  5. Ha a NIOK adománygyűjtő szolgáltatásait veszi igénybe, nem kell a szolgáltatókkal hosszas tárgyalásokat folytatni és külön megegyezést kötnie, mert ezt mi már az elmúlt évek során megtettük. Ezen túl személyre szabott technikai támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk a szervezetek számára.

Hogyan kezdjen hozzá?

Ha szeretné az adhat segítségével elindítani adománygyűjtő kampányát, akkor gondolja végig, hogy mire és milyen formában. Az adománygyűjtés stratégiát és kommunikációs erőfeszítéseket igényel: vázolja fel magának kampánya erőforrásigényét is.

  1. Válassza ki a civil szervezetének leginkább megfelelő szolgáltatást, szolgáltatásokat! Melyik adománygyűjtési módszer illik leginkább a profiljába? Melyikkel érné el leginkább a támogatóit?

  2. Regisztráljon az Adhat Adatbázisba, és készítse el Adhat Adatlapját. regisztráljon új Adhat Adatlapot

  3. Frissítse rendszeresen Adhat Adatlapját, hogy profilja mindig aktuális legyen! Akár az adhat.hu címoldalára is kerülhet! tovább a belépéshez

  4. Pályázzon! Információkat a pályázatokkal kapcsolatban a Bankkártyás adományozás, Adhat Vonal, és Adjukössze menüpontok alatt talál.

Adománygyűjtést segítő szolgáltatások civil szervezeteknek

Adhat vonal

Az Adhat Vonal szolgáltatás segítségével telefonon keresztül gyűjthet adományokat.

13600-as közös telefonszám felhívása után, a szervezet kódjának megadásával adományozói 250 Ft-tal segítik civil szervezete működését.

Saját kódra a NIOK-on keresztül pályázhat.

gyűjtsön telefonon adományokat

Bankkártyás adományozás

Adományozás könnyen, gyorsan, bankkártyával, online.
A programba belépő civil szervezetek saját, bankkártyás befizetésre alkalmas felületet kapnak, melyen keresztül adományozóik könnyen, gyorsan, minimális tranzakciós díjak mellett utalhatják át pénzbeli támogatásaikat a szervezetek számára.
A programba a szervezetek ingyen, térítésmenten csatlakozhatnak.

gyűjtsön adományokat bankkártyával

Adjukössze

A hamarosan induló Adjukössze oldalon civil szervezete kezdeményezésére gyűjthet közösségi finanszírozás segítségével.

Ez egy új, külföldön már sikeressé és keresetté vált online adománygyűjtési módszer.

gyűjtsön kezdeményezéseire

Adhat Adatlap

Az Adhat Adatlap segítségével elmondhatja civil szervezete potenciális adományozóiknak, hogy mivel foglalkoznak nap, mint nap; miért fontos az Önök munkája. Bemutathatja a projekteket, fotókat, videót, információkat tölthet fel.

Adományozói mindig a releváns információkat fogják Önről megtalálni!

hozza létre civil szervezete profilját