Adjukössze – Támogasd a szívügyedet!

 

Az Adjukössze oldalon civilszervezetek indíthatják el jótékony kezdeményezésiket, melyeket az adományozók akár már jelképes adományösszeggel is támogathatnak!

Ne maradjon ki belőle! Válasszon szívének kedves ügyet, és adományozzon! Csatlakozzon ahhoz a közel 5000 emberhez, aki már megtette ezt!

 

 

Mi az a közösségi adományozás, azaz crowdfunding? 

A közösségi adományozás (vagy ahogy sokan ismerik crowdfunding) egy olyan modell, amiben egymástól független személyek, akiket mindössze az köt össze, hogy hisznek egy projekt sikerében, saját hálózataikon keresztül, közös erőfeszítéssel járulnak hozzá egy kezdeményezés megvalósulásához. Az eredetileg üzleti modell története az 1800-as évekre nyúlik vissza és Pulitzer nevéhez, pontosabban újságja olvasóihoz köthető, akik a Szabadság szobor talapzatának befejezésre adták össze a pénzt. Összesen 125.000-en támogatták kevesebb, mint 200 forintnak megfelelő dollárral.

 

Az Adjukössze oldal különlegessége, hogy csak olyan kezdeményezés kerülhet fel rá, ami valamilyen formában a közjót szolgálja és tevékenységének társadalmi haszna van, tehát üzleti tevékenység nem támogatható az oldalon.

 

SEGÍTSÉGED MINDEN TÁMOGATOTT SZERVEZET NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK!