Adjukössze – közösségi adományozás

 

MiT kell tudni az AdjukÖsszÉről?

  1. Az adjukössze.hu az első olyan közösségi adománygyűjtésen alapuló eszköz, amely kifejezetten civil szervezetek és közösségi kezdeményezések számára nyújt online adománygyűjtő felületet.

  2. Célja, hogy segítséget nyújtson a hazai civil szervezetek számára kisebb költségvetésű projektjeik megvalósításában, adományozóik körének bővítésében és a vállalati támogatók megszólításában.

  3. A civil szervezetek és csoportok, valamint magánszemélyek kezdeményezései egy online regisztrációt és konzultációt követően kerülnek fel az adjukossze.hu honlapra.

  4. A szervezetek a kezdeményezés elindítása előtt képzésen vehetnek részt és igény esetén a kampányt is tanácsokkal segítjük.

  5. A kezdeményezések több különböző támogatási formában részesülhetnek: fogadhatnak pénzbeli adományt, önkéntest, valamint tárgyi adományt. A projektek követői pedig közösségi csatornákon is megoszthatják a színes adatlapokat, hogy ezzel is népszerűsítsék az ügyeket barátaik körében.

Civil szervezeti kezdeményezések

A civil szervezetek színes adatlapokon, videókkal, képekkel és rövid szövegekkel mutathatják be kezdeményezéseiket, melyek megvalósításához pénzbeli adományt és önkénteseket gyűjthetnek. A kezdeményezéseket közösségi csatornákon is népszerűsíthetik majd.

 

 

Civil szervezeti kezdeményezések

A szolgáltatást igénybe venni 10.000 Ft + áfa adományszervezési díj megfizetésével lehet, mely tartalmazza a sikeres projekt indításához szükséges szakmai tanácsadást.
Sikeres kampány esetén az összegyűjtött adományok 7%-a kerül levonásra, mely részben fedezi a tranzakciók költségeit.
Az üzemeltetés további költségeit a NIOK egyéb forrásokból teremti erő.

Közösségi kezdeményezések

Csoportok és egyének kezdeményezéseik megvalósításához fogadhatnak tárgyi adományokat, önkénteseket kereshetnek és népszerűsíthetik oldalukat és elképzeléseiket a főbb közösségi oldalakon.

 

Közösségi kezdeményezések

Közösségi kezdeményezés indítása az oldalon INGYENES

És hogy hogyan kezdjen neki? Kérjen tájékoztatást kollégáinktől az adjukossze@niok.hu e-mailcímen, hogy megfelelő és sikeres kezdeményezést tölthessen fel weboldalunkra.