Adhat Adatlap – civil szervezetek profilja

 

Regisztráció szervezeteknek az Adhat Adatbázisba

 

Az adhat.hu adományozási portálon megtalálható Adhat Adatbázis, a legnagyobb és legrészletesebb hazai alapítvány- és egyesületkereső. Több mint 32.500 civil szervezet profilját - köztük az összes 2016-ban SZJA 1%-ot fogadó szervezettel és letölthető rendelkező nyilatkozatukkal - találhatják meg itt az adományozók.

 

Szervezetét ingyenesen Ön is regisztrálhatja az Adhat Adatbázisba, és ezzel egy megjelenésében igényes, funkciójában az internet mai elvárásainak megfelelő Adhat Adatlapot kaphat.

 

Az Adhat Adatlap segítségével elmondhatja potenciális adományozóiknak, hogy mivel foglalkoznak nap, mint nap; miért fontos az Önök munkája, és bemutathatják projektjeiket. Fotókat, videót, információkat tölthetnek fel, elmesélhetik történeteiket. Megadhatják közösségi média csatornáikat, hogy szimpatizánsaik ott is megtalálják Önöket.

 

Az Adhat Adatlap az 1 százalékos időszakban segítheti abban, hogy megtalálják szervezetét azok, akik nem egy-egy konkrét szervezetnek, hanem valamilyen célra vagy egyéb szempont alapján szeretnék adójuk 1 százalékát felajánlani. Az 1 százalék felajánlásához szükséges rendelkező nyilatkozat is elérhető adatlapjáról.

 

Pár perc alatt Ön is elkészítheti Adhat Adatlapját!

 

 Népszerűsítené  a magyar civil szervezetek tevékenységét?  

Az Ön szervezete is csatlakozna a Maci-kampányhoz?  

IGEN!

Ebben az esetben, ne felejtse el a regisztráció/Adatlap módosítás során  a kampány feltételeinek elfogadása gombot  bepipálni. 

Jelenlegi  adatlapja frissítéséhez  lépjen be  e-mail azonosítójával és jelszavával! Ha utóbbira nem emlékszik, kérjen új jelszót. Ha megváltozott az e-mail címe, vagy bármilyen technikai segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk az adhat@niok.hu e-mail címen!  

Sikeres regisztrációt kívánunk!